Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής ΑΜΕΑ



Στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής των ΑΜΕΑ, που θα διεξαχθεί από 25 έως 28 Μαρτίου 2010 στο Στέτιν της Πολωνίας, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με τέσσερις αθλητές και τρεις αθλήτριες.
Συγκεκριμένα, την ελληνικά ομάδα απαρτίζουν οι Παναγιώτης Χατζηιωαννίδης, Δημήτρης Καριώτης, Παναγιώτης Γιαννούκαρης, Αναστάσιος Μπούτης, Ελένη Ζάμπουρα, Θεοδώρα Μουτσίου και Κατερίνα Παναγιώτου. Ο Βαγγέλης Κακοσαίος δεν θα μετάσχει λόγω ασθενείας.
Ομοσπονδιακός προπονητής είναι ο Θοδωρής Κοταράς, προπονητής ο Νίκος Βουδούρης, συνοδοί οι Σπύρος Τράμπας, Καλλιόπη Τσιμπούρη, Νίκος Χατζηιωαννίδης και γιατρός ο Μίχουτ Καμελάι Άνκα. Σε δηλώσεις του ο κ. Κοταράς τόνισε: «Ο στόχος μας πρώτα από όλα είναι να πιάσουμε τα MQS που έχει ορίσει η Διεθνής Ομοσπονδία και που αποτελούν ταυτόχρονα πρόκριση και για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα που έχει ταλέντο και που μπορεί να φέρει από τη διοργάνωση αυτή 2-3 μετάλλια».
Από τη δική της μεριά, η Ελένη Ζάμπουρα δήλωσε: «Είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά ακόμα δεν έχω φτάσει στο σημείο που θα ήθελα. Οι στόχοι μου και φέτος είναι αρκετά υψηλοί. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου