Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Βραβεία Σταμάτη Ρεστη



Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και ο ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΚΤΩΡΑ ΡΕΣΤΗ, επιθυμώντας να συμβάλουν στην προσπάθεια της ελληνικής κοινωνίας για αναβάθμιση της παιδείας στα μείζονα ζητήματα του περιβάλλοντος και του πολιτισμού, προκηρύσσουν διαγωνισμό για την απονομή των πρώτων ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΡΕΣΤΗ.
Συγκεκριμένα προκηρύσσεται διαγωνισμός για την εκπόνηση πρωτότυπων μελετών με αντικείμενο: α) ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στα ελληνικά σχολεία και β) πρόγραμμα για την εκπαίδευση των μαθητών των ελληνικών σχολείων σε θέματα πολιτισμού με έμφαση στη μουσική, τα εικαστικά και το θέατρο. Το συνολικό ποσόν των Βραβείων ανέρχεται σε 30.000 € για κάθε κατηγορία μελετών.
Οι μελέτες θα πρέπει να συνιστούν πλήρη, σύνθετη και τεκμηριωμένη πρόταση εκπαιδευτικής στρατηγικής, με δυνατότητα εφαρμογής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο κύκλους: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας με πρόταση εργασίας το αργότερο μέχρι και τις 10/2/2010. Μετά την αξιολόγηση των προτάσεων από την Επιτροπή Κρίσης, θα προχωρήσει η σύνταξη όσων μελετών προκριθούν. Οι ολοκληρωμένες μελέτες θα πρέπει να κατατεθούν, το αργότερο μέχρι και τις 10/12/2010, στη Γραμματεία Δ.Σ. του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21.
Πληροφορίες για τη διεξαγωγή και τους όρους του Διαγωνισμού, στην ιστοσελίδα http://www.sfm.gr/ του Συλλόγου και στη Γραμματεία Δ.Σ., τηλ.: 210 72 82 713 και 72 82 702 (10:00 – 14:00).
Ο Διαγωνισμός οργανώνεται με την επιστημονική καθοδήγηση των διακεκριμένων καθηγητών Χρ. Ζερεφού και Γ. Μπαμπινιώτη, οι οποίοι και θα προίστανται της Επιτροπής Κρίσης.

Αντικείμενο μελέτης
Όροι διαγωνισμού
Αίτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου