Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Τα παιδιά του Παπαφείου ζωγραφίζουν χριστουγεννιάτικες κάρτες για τα παιδιά της "ΑΜΥΜΩΝΗΣ"


Μια νέα σειρά χριστουγεννιάτικων καρτών, κυκλοφορεί φέτος "Η ΑΜΥΜΩΝΗ - Σύλλογος Θεσσαλονίκης". Η σειρά αυτή αποτελείται από 8 σχέδια και τιτλοφορείται "τα παιδιά του Παπαφείου ζωγραφίζουν για τα παιδιά της Αμυμώνης". Πρόκειται για ζωγραφιές που δημιούργησαν παιδιά του Παπαφείου ορφανοτροφείου, κάτω από την καθοδήγηση και τον συντονισμό της ζωγράφου κ. Ιωαννίδου-Λειβαδιώτη Ντίνας και τις προσέφεραν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, για ενίσχυση των προσπαθειών του Συλλόγου.

Μέσα από την μη κερδοσκοπική διάθεσή τους, ο Σύλλογός μας σκοπεύει να διαδώσει την ύπαρξη και λειτουργία του σε μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας, βάζοντας απ' τη μεριά του μια χριστουγεννιάτικη ευχάριστη πινελιά στην ατμόσφαιρα των ημερών.
Για προμήθεια χριστουγεννιάτικων καρτών μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2310 450440 (κ. Αλεξοπούλου Σωτηρία) και 2310 905781 (κ. Καζαντζίδης Νίκος).

Πηγή : Αμυμώνη - Σύλλογος Θεσσαλονίκης (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα 'Ορασης και Πρόσθετες Ειδικές Ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου