Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Εκδήλωση του Δήμου Θεσσαλονίκης για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009, ενημερώνει τους πολίτες ότι :
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αναπτυξιακής Ιατρικής και Ειδικής Αγωγής του Τμήματος Φυσικης Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , πραγματοποιούν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, στις   17:00,  εκδήλωση στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Π.Α. 2000. (Παραλία Περαίας πλησίον Ρ/Σ της ΕΡΤ, τηλ. 23920 76006, 23920 76997)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης :

θα διεξαχθεί αγώνας γκολ-μπολ με μικτή ομάδα φοιτητών της Ειδικής Αγωγής του Τ.Ε.Φ.Α.Α. και επίλεκτων αθλητών με τύφλωση του Συλλόγου «ΠΥΡΣΟΣ», καθώς και αγώνας μπάσκετ μεταξύ της  ομάδας  SPECIAL OLYMPIC του  Δήμου Θεσσαλονίκης και φοιτητών της ειδικότητας Ειδικής Φυσικής Αγωγής – Θεραπευτικής Γυμναστικής Τ.ΕΦ.Α.Α., Α.Π.Θ.

Θα γίνει επίδειξη ομαδικού προγράμματος Ρυθμικής Γυμναστικής όπου θα συμμετέχουν άτομα του Συλλόγου Ειδικής Αγωγής «ΖΩΗ» και φοιτήτριες  της «Ειδικότητας Ειδική Φυσική  Αγωγή – Θεραπευτική Γυμναστική», καθώς και επίδειξη του προγράμματος ψυχοκινητικής αγωγής (παραδοσιακοί χοροί, ρυθμική γυμναστική) από το Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο DOWN Ελλάδος.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η χορωδία του Ειδικού Ψυχαγωγικού Κέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου