Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

36th THINC 2024: Ο Δημήτρης Αντωνίου (Hellas Direct) επισημαίνει την αξία της προσβασιμότητας στο περιβάλλον εργασίας

Η Innovation Media έχει την τιμή να καλωσορίζει τον κ. Δημήτρη Αντωνίου, Συγγραφέα, Ακτιβιστή & εργαζόμενο στο τμήμα Μάρκετινγκ της Hellas Direct ως έναν εκ των ομιλητών του 36th Thessaloniki Insurance Conference!

Ο κ. Αντωνίου μέσω της βιωματικής και άκρως ενδιαφέρουσας ομιλίας του με τίτλο «Τροχαία ατυχήματα: Η μάστιγα των τελευταίων ετών και οι δυσκολίες προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ στην εργασία», επισημαίνει την κριτική σημασία που έχει η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο περιβάλλον εργασίας τους, τονίζοντας την ανάγκη οικοδόμησης ειδικών εγκαταστάσεων σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Για 12η χρονιά το Τhessaloniki Insurance Conference θα λάβει χώρα την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, ενώ μέσω μίας πλούσιας ατζέντας ομιλητών στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση του ασφαλιστικού κλάδου για τα τρέχοντα ζητήματα και εξελίξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας στο: www.thinc.gr

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν! Εξασφαλίστε και εσείς την θέση σας στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό συνέδριο της Β. Ελλάδας και ελάτε να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες εξελίξεις και ευκαιρίες στην ασφαλιστική αγορά 


36th Τhessaloniki Insurance Conference | «Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»

Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) Θεσσαλονίκη

Από τις 14.30 έως τις 20.30

Είσοδος Δωρεάν!

Πηγή: insuranceforum

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου