Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Οργάνωση τοπικών ομάδων υποστήριξης από την ΕΔΟ (Ελληνική Διπολική Οργάνωση)

Η Ελληνική Διπολική Οργάνωση ξεκινάει για πρώτη φορά την οργάνωση τοπικών ομάδων υποστήριξης Διπολικών ασθενών σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα με το νέο έτος, αρχίζοντας από τον Βόλο, την Καβάλα,  τη Φλώρινα, την Κέρκυρα και την Αθήνα. 

Οι τοπικές ομάδες θα συντονίζονται από τους έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους ψυχολόγους του εκπαιδευτικού προγράμματος του BipolarLab, οι οποίοι έχουν και τοπική παρουσία σε αυτές τις περιοχές [Μαριάννα Τσαντού (Ψυχολόγος - Βόλου), Σταυρούλα Παπανικολάου (Ψυχολόγος - Φλώρινας), Ελευθερία Κεχαγιά (Ψυχολόγος - Καβάλας), Βαγγέλης Μιχαλόπουλος και Μαριάννα Αγαθού (Ψυχολόγοι - Κέρκυρας και την Μαρία Γκαμαλέτσου, Κατερίνα Παυλοπούλου, Νατάσα Χαμπίδου, Ναταλία Νικολάου (Ψυχολόγοι Αθήνας)].

Οι ομάδες θα παρέχονται χωρίς κόστος σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά θα γίνεται πρώτα μία πάλι χωρίς κόστος αρχική αξιολόγηση ώστε να κρίνουμε ότι η ομάδα θα είναι κατάλληλη για το κάθε μέλος. 

Κατά κανόνα οι ομάδες είναι ανοιχτές σε διπολικούς ασθενείς που δεν βρίσκονται σε κάποιο ενεργό επεισόδιο στη διάθεση τους. 

Για εγγραφές συμπληρώστε τη φόρμα στο edomazi.gr και καλέστε το 6970018622

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου