Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Κερατσίνι: Η συστηματική κακοποίηση ατόμων με αναπηρία, οι χιλιάδες viewers και οι πληρωμές στον 42χρονο για τα βασανιστήρια

Όλο και περισσότερες σοκαριστικές λεπτομέρειες από την δράση του 42χρονου από το Κερατσίνι που κακοποιούσε ΑμεΑ σε live μετάδοση έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο δράστης κακοποιούσε κατ΄ εξακολούθηση νεαρούς ή και μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες και γυναίκες, χρησιμοποιώντας ακόμα και taser ενώ τους έβριζε και πολλές φορές τους υποχρέωνε σε σεξουαλικές πράξεις ζητώντας από τους θεατές χρηματική συνδρομή.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο 42χρονος πληρωνόταν ακόμα και με 130 ευρώ άτομα που ήταν διατεθειμένα να δώσουν αυτό το ποσό για να παρακολουθούν σε ζωντανή μετάδοση τον βασανισμό των νεαρών ατόμων με νοητική υστέρηση.

Όπως μετέδωσε το Mega, τα θύματα εξαναγκάζονταν πολλές φορές από τον 42χρονο να χτυπούν ο ένας τον άλλον με σκοινιά και μπουνιές ή να εξευτελίζει με άλλον τρόπο ο ένας τον άλλο. Σε σοκαριστικό βίντεο μάλιστα ο άνδρας κρατώντας ξυριστική μηχανή ξυρίζει τα μαλλιά της 21χρονης κοπέλας και όταν αυτή αντιδρά την απειλεί.

Ο δράστης, ο οποίος για χρόνια είναι δημοφιλής στις πλατφόρμες live streaming κακοποιεί συστηματικά για χρόνια τα άτομα αυτά σε η με χιλιάδες θεατές να παρακολουθούν και με ορισμένους εξ΄αυτών να πληρώνουν για το εξευτελιστικό θέαμα που τους προσφέρει.

Συστηματική κακοποίηση χρόνων και 554 βίντεο

Η συστηματική κακοποίηση των παιδιών από τον 42χρονο ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2022 και από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν προκύψει 554 βίντεο φρίκης, με τον 42χρονο να έχει 22.700 συνδρομητές στην πλατφόρμα του, οι οποίοι πλήρωναν για να παρακολουθούν φρικαλεότητες.

Οι κτηνώδεις πράξεις του 42χρονου έγιναν αντιληπτές από τις Αρχές όταν ένα από τα βίντεο της φρίκης έπεσαν στα χέρια αστυνομικού, ο οποίος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. Σημειώνεται πως ο 42χρονος συνελήφθη την Παρασκευή, επ αυτοφόρω στο σπίτι του, την ώρα που έκανε ζωντανή μετάδοση.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου