Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Tρίμηνο εργαστήριο σύγχρονου χορού προσβάσιμο σε ανάπηρα και μη ανάπηρα άτομα

Το εργαστήρι έχει ως κεντρικό σκοπό δημιουργίας την άρση των στερεοτύπων που σχετίζονται με την αναπηρία και την συνεκπαίδευση του χορού. 

Ξεκινάει τον Οκτώβριο στο ΙΣΟΝ Θέατρο - Χορός δωρεάν τρίμηνο εργαστήριο σύγχρονου χορού προσβάσιμο σε ανάπηρα και μη ανάπηρα άτομα με εμπειρία στο χορό και την κίνηση. Στο σεμινάριο θα χρησιμοποιήσουμε το σύγχρονο χορό (ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνική, μικρούς συνδυασμούς - χορογραφίες) και αυτοσχεδιαστικά εργαλεία με στόχο την έρευνα των ποιοτήτων και δυναμικών του σώματος αλλά και την εξερεύνηση των κινητικών τάσεων που “δεν αναπτύχθηκαν όσο άλλα”. Στο τέλος του τριμήνου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή παρουσίαση/παράσταση – η ημερομηνία θα οριστεί από την ομάδα.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. 

Οι ενδιαφερόμενες/οι θα χρειαστεί να στείλουν ένα σύντομο βιογραφικό και ένα βίντεο 1’ στο ison.dance.theater@gmail.com μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Διάρκεια: Οκτώβριος - Δεκέμβριος 

Κάθε Τετάρτη 19:00-21:00

Διδασκουσα : Άννα Βεκιάρη 

*Το εργαστήρι πραγματοποιείται με την υποστήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού στο πλαίσιο της δράσης με τίτλο τίτλο "ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ" από την ομάδα ΘΕΑΜΑ ( ΘΕΑΜΑ Συμπεριληπτικό Θέατρο - Theama Inclusive Theatre ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου