Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Χάλκινο στα ζευγάρια για Πολυχρονίδη – Ντέντα στο παγκόσμιο κύπελλο!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο παγκόσμιο κύπελλο του μπότσια που διεξήχθει στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η Άννα Ντέντα ήταν εκπληκτικοί στον αγώνα του χάλκινου μεταλλίου και με σκορ 5-1 επικράτησαν επί της Πορτογαλίας (για 2η φορά καθώς την είχαν κερδίσει και 4-2 στον όμιλο) για να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

Νωρίτερα, το ελληνικό δίδυμο απέκλεισε στα ημιτελικά τη Σουηδία σε έναν αγώνα… ανατροπής. Πολυχρονίδης και Ντέντα βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το δεύτερο σετ όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και με εφόδιο την εμπειρία τους, σημείωσαν άλλη μια ανατροπή από αυτές που μας έχουν συνηθίσει και πήραν τη νίκη με 6-5 στην τελευταία μπαλιά.

Στη συνέχεια στον ημιτελικό βρέθηκαν απέναντι στην Νότια Κορέα. Το κορεάτικο δίδυμο ξέφυγε από το 2ο σετ και αυτή τη φορά Πολυχρονίδης και Ντέντα δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Στο τελευταίο σετ, το ελληνικό δίδυμο προτίμησε να κρατήσει δυνάμεις, για το παιχνίδι για τον αγώνα του χάλκινου μεταλλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου