Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Για 1η φορά αγώνας σε δημόσιο δρόμο για αθλητές ΑμεΑ με τη στήριξη της ΕΠΕ

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή πρωτοπορεί ξανά και για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού Παραολυμπιακού κινήματος, θα διεξαχθεί αγώνας σε δημόσιο δρόμο αποκλειστικά για αθλητές με αναπηρία.

Η ΕΠΕ συμμετέχει στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα της Ελλάδας, το No Finish Line Athens που φέτος έχει στο πρόγραμμα το 1ο Herbalife Paralympic Mile Run.

Η παρουσίαση του αγώνα που θα διεξαχθεί στην Αγορά του ΟΑΚΑ 10-14 Μαΐου έγινε σήμερα στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από την οργανωτική επιτροπή παρουσίασε τον διεθνή φιλανθρωπικό αγώνα παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, της προέδρου του «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρας Μαρτίνου, της προέδρου του «No Finish Line Athens», Σοφίας Κέδε, της πρέσβειρας της διοργάνωσης Ολυμπιονίκη του βάδην και δις πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, του προέδρου της Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργου Καπελλάκη, καθώς και του διευθύνοντα συμβούλου του No Finish Line International Γιάννη Νικολάου.

Αναφερόμενος στη διοργάνωση, ο πρόεδρος της ΕΠΕ, Γιώργος Καπελλάκης, υπογράμμισε: «Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε και εμείς για πρώτη φορά σε αυτόν τον αγώνα. Θέλουμε να δείξουμε το δικό μας κοινωνικό πρόσωπο ως Παραολυμπιακή Επιτροπή. Παρακινούμε τα άτομα με αναπηρία να συμμετέχουν στη διοργάνωση!».

Το 1ο Herbalife Paralympic Mile Run θα γίνει την Πέμπτη 11 Μαϊου στην Αγορά Καλατράβα στο ΟΑΚΑ με ώρα έναρξης στις 19:00 και είναι ένας αγώνας αγωνιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα αφιερωμένος σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία, οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα του μιλίου (1609,344μ.).

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο 1ο Herbalife Paralympic Mile Run γίνονται δεκτές έως και τις 5 Μαίου μέσω της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (υπεύθυνος Σάκης Κωστάρης: 6934 655 129), εφόσον πρόκειται για αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία.

Ακολουθήστε το No Finish Line Athens:


Επικοινωνήστε με το No Finish Line Athens: info@nflathens.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου