Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Η Γεωργία Καλτσή στο Open Mind radio

Η συμπεριληπτική ραδιοφωνική εκπομπή "Open Mind'' της Παρασκευής 3/3 στις 21:00-22:00 στην ΕΡΤ-Open, με τους Νικόλα Τζαβάρα και Κατερίνα Θέου, φιλοξένησε τη Γεωργία Καλτσή
Η ηθοποιός-αθλήτρια-influecer-μοντέλο, έδωσε μια χιουμοριστική χροιά της ζωής της και μίλησε για τo νέο σήριαλ "Στα 4" που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 + originals στις 10 Μαρτίου με εκείνη πρωταγωνίστρια.

Τα κορίτσια με ρόδες πάνε παντού. Ειδικά η "Στέλλα" (Γεωργία Καλτσή), η οποία πρωταγωνιστεί σε μια καινοτόμα και πρωτοποριακή κωμική ιστορία.

Η Γεωργία ή Τζο, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, είναι μια δραστήρια κοπέλα που συνεχίζει τη ζωή της όπως ακριβώς πριν το αυτοκινητιστικό ατύχημα. Είναι active και καταπιάνεται με πολλά σπορ, έχοντας ως μεγάλο στόχο την συμμετοχή της στους επόμενους παραολυμπιακούς αγώνες στο άθλημα της ξιφασκίας. Είναι η πρώτη ανάπηρη γυναίκα σε αμαξίδιο, που πρωταγωνιστεί στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτοσαρκάζεται, με την αναπηρία και πως ο κόσμος την αντιμετωπίζει. Κάτι που θα δούμε και στη σειρά που θα προβληθεί σε λίγες ημέρες.


Ακολουθήστε τη ραδιοφωνική παρέα: www.ertopen.com/radio ή www.live24.gr επιλέγοντας τη συχνότητα της ΕΡΤ-Οpen ή δείτε τη live μέσω της σελίδας της "Open Mind radio" μέσα από το facebook.

Πηγή: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου