Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς που κατοικούν στον Έβρο, στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου & τα Δωδεκάνησα

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς που κατοικούν στον Έβρο, στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με θέμα: «Εφηβεία», την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, ώρα 18:00.

Η εφηβεία είναι μια περίοδος έντονων σωματικών και συναισθηματικών αλλαγών, όπου το παιδί μεταβαίνει σταδιακά από την παιδική στην ενήλικη ζωή. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση του εφήβου και η ενδυνάμωση του γονεϊκού ρόλου, μέσα από τη γεφύρωση των διαφορών που προκύπτουν και επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας μεταξύ γονιών και παιδιών.

Απαιτείται εγγραφή για κατοχύρωση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ.

Σε συνέχεια της εγγραφής θα σταλεί από το «Μαζί για το Παιδί» φόρμα συγκατάθεσης διαχείρισης προσωπικών δεδομένων προς συμπλήρωση από τους ενδιαφερομένους. Με την αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας από τους ενδιαφερόμενους, θα σταλεί από την επιστημονική ομάδα του «Μαζί για το Παιδί» ενημερωτικό email με τις πληροφορίες σύνδεσης για την διαδικτυακή συμμετοχή.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Απευθύνεται αποκλειστικά σε κατοίκους Έβρου, νησιών Βορειοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσων.

Πληροφορίες: Στην τηλεφωνική γραμμή 115 25 και στο email: 11525@mazigiatopaidi.gr

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Eurobank και του προγράμματος για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού ζητήματος «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», στο πλαίσιο του οποίου η Eurobank υλοποιεί μία σειρά δράσεων για τη στήριξη της οικογένειας (www.eurobank.gr/mprosta).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου