Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Αμυμώνη: Συμμετοχή στην εναρκτήρια εκδήλωση του 6ου κύκλου του Προγράμματος Σημεία Στήριξης

Την Τρίτη 14 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη η εναρκτήρια εκδήλωση του 6ου κύκλου του Προγράμματος Σημεία Στήριξης με συντονιστή φορέα Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι στόχοι και η δομή του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που θα χρηματοδοτηθούν από τα Ιδρύματα, όπως και η διαδικασία αίτησης.

Σε αυτό το πλαίσιο η Αμυμώνη, εκπροσωπούμενη από την Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, Μαρία Χονδρονάσιου, παρουσίασε την εξέλιξη του έργου “Παραμύθι Χωρίς Όρια“, το οποίο ξεκίνησε με την χρηματοδότηση των Σημείων Στήριξης και συγκεκριμένα του Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της εκδήλωσης εδώ.

Τα «Σημεία Στήριξης» απευθύνονται σε μικρές οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα, τις οποίες υποστηρίζουν στην υλοποίηση πρωτότυπων δράσεων μικρής κλίμακας και μέγιστου κοινωνικού αντίκτυπου, στην ενδυνάμωση των δομών τους καθώς και στην ανάπτυξη ικανοτήτων των μελών τους προκειμένου να συμβάλουν στη βιωσιμότητά τους.

Το «Παραμύθι Χωρίς Όρια» είναι η πρώτη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη παραμυθιών, η οποία απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας με προβλήματα όρασης.

Πηγή: Αμυμώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου