Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

13ο τεύχος του Civil Society Updates: Αφιέρωμα στο σύστημα Παιδικής Προστασίας στην Ελλάδα

Το 13ο τεύχος του Civil Society Updates είναι αφιερωμένο στο σύστημα Παιδικής Προστασίας στην Ελλάδα και στον ρόλο των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών σε αυτό. Φιλοξενούμε άρθρα από θεσμικούς φορείς, ανεξάρτητες αρχές, αλλά και οργανώσεις της Κοινωνίας των πολιτών που αποτυπώνουν καλά παραδείγματα συμπράξεων, προβληματισμούς αλλά και προτάσεις για την επόμενη μέρα.

Πιο συγκεκριμένα φιλοξενούμε άρθρα της κα. Δόμνας Μιχαηλίδου, Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, της κα Θεώνης Κουφονικολάκου, Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού, και του κ. Ηρακλή Μοσκώφ, Ειδικού Γραμματέα Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων,. Όπως πάντα, δεν λείπουν οι τοποθετήσεις Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών όπως το Χαμόγελο του Παιδιού και Παιδικά Χωριά SOS.

Θα βρείτε, επίσης, άρθρο από τον Vedat Sevincer, project manager της Νορβηγικής οργάνωσης Norsensus Mediaforum, στο οποίο μοιράζεται μαζί μας ενδιαφέροντα εργαλεία που αξιοποιούνται σε στρατηγικές συνηγορίας.

Τέλος, παραδοσιακά, το τεύχος περιλαμβάνει προσκλήσεις και νέες ευκαιρίες χρηματοδοτήσεων για Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις καθώς και τα νέα μας!

Περιεχόμενα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου