Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Γονείς Flat Earthers Διδάσκουν στα Παιδιά τους Ότι η Γη Είναι Επίπεδη και Γίνονται Viral

Τα τελευταία χρόνια το κίνημα των ανθρώπων που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη έχει τραβήξει την προσοχή - κυρίως μέσω διαδικτύου. Πλέον, φτάσαμε σε σημείο γονείς που είναι flat earthers και διδάσκουν στα παιδιά του από μικρή ηλικία πως η Γη είναι επίπεδη, πηγαίνοντας κόντρα σε κάθε επιστημονική απόδειξη για το αντίθετο.

Όπως συμβαίνει με κάθε πείραμα που πραγματοποιούν, έτσι και εδώ, κάποιοι γονείς -όπως έχουν μοιραστεί με τους ακόλουθούς τους στο Facebook- έχουν φτιάξει ένα δικό τους «set διδασκαλίας», που περιλαμβάνει έναν χάρτη της Γης -που είναι προφανώς επίπεδος- και τον πολυσυζητημένο «θόλο» που σύμφωνα με τη θεωρία τους περιβάλει τον πλανήτη μας.

«Φέτος διδάσκουμε στο σπίτι τα παιδιά γεωγραφία και σχετικά με τις κουλτούρες», έγραψαν οι συγκεκριμένοι Flat Earthers στο σχετικό post.

Παρουσιάζοντας το «σπιτικό» μοντέλο βλέπει κανείς ότι έχουν χρησιμοποιήσει ρολά από χαρτί υγείας για τους πυλώνες της Γης και ζωγράφισαν μπάλες αφρού για να δημιουργήσουν τον ήλιο και το φεγγάρι.

Μάλιστα, ανέφεραν ότι ψάχνουν για τρόπους ώστε να δημιουργήσουν τον «πάγο που περικλείει τη Γη».

Όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη είδηση έχει προκαλέσει τη χλεύη αλλά και την ανησυχία των χρηστών του διαδικτύου που έπεσαν πάνω σε αυτή!

«Φοβάμαι πολύ για τις μελλοντικές γενιές», έγραψε ένας χρήστης του Facebook, με άλλους να προχωράνε μέχρι και σε ψυχολογική ανάλυση των ανθρώπων που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας!

Πηγή:  VICE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου