Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Καλαμαριάς:Βιβλία στο σπίτι για ευπαθείς ομάδες

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου θα γίνει η καθιερωμένη μηνιαία παράδοση βιβλίων στο σπίτι για ανθρώπους που δυσκολεύονται να επισκεφτούν τις βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς.
* Η παραλαβή – παράδοση πραγματοποιείται κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία επικοινωνίας του στην παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/.../1NWGHmUbwDWIK.../edit

Η φόρμα αυτή αποτελείται από μία σελίδα στην οποία καταγράφετε τα προσωπικά στοιχεία σας και δηλώνετε την επιθυμία σας να παραλαμβάνετε στο σπίτι βιβλία, τα οποία δανείζεστε από τις βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς. 

Προϋπόθεση για να είστε δικαιούχος αυτής της υπηρεσίας είναι:
1. να κατοικείτε μέσα στα όρια του Δήμου Καλαμαριάς και 
2. να ανήκετε σε κάποια από τις παρακάτω ομάδες:
1) Ηλικιωμένοι 
2) ΑMEA 
3) Άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας 
4) Έγκυες γυναίκες 

Εφόσον συμπληρώσετε την αίτηση με τα στοιχεία επικοινωνίας σας, το προσωπικό της Βιβλιοθήκης θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας για να κανονιστεί το ραντεβού. Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει την ύπαρξη δικαιολογητικών, που σας κατατάσσουν σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες δικαιούχων της υπηρεσίας.

Η παράδοση των βιβλίων προγραμματίζεται για κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα. Οι κρατήσεις βιβλίων πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταλόγου των βιβλιοθηκών ή τηλεφωνικά. Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία κρατήσεων και δανεισμού μπορείτε να βρείτε στο https://lib.kalamaria.gr/ ή τηλεφωνικά στη βιβλιοθήκη που εξυπηρετείστε.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με την υπηρεσία μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη βιβλιοθηκονόμο Καραγιαννοπούλου Ανδριανή Κεντρική Βιβλιοθήκη τηλ. 2310423233 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου