Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Γιαννιτσά: 120 παιδιά πήγαν με ποδήλατο στο σχολείο μετά τις 24 νέες θέσεις πάρκινγκ

Εικοσιτέσσερις θέσεις πάρκινγκ ποδηλάτων τοποθετήθηκαν την Τρίτη στο 9ο Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο περιβαλλοντικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν σε σχολεία του δήμου Πέλλας.

Ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας Χρήστο Βουτσά παραβρέθηκε στις εργασίες εγκατάστασης, ευχαριστώντας την τροχαία Γιαννιτσών και ιδιαίτερα τον διοικητή Βασίλη Πλούγαρλη για την υλοποίηση του προγράμματος οδικής ασφάλειας που εφαρμόστηκε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής των Γιαννιτσών όλο τον χρόνο, τον διευθυντή Παύλο Κυργιρίδη και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τη συνεργασία καθώς και τον Τάσο Ουργατζόγλου, ο οποίος εκπροσωπώντας την ομάδα μαραθωνίου και τους ποδηλάτες Γιαννιτσών, είχε την επίβλεψη των τεχνικών προδιαγραφών των θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων.

Από τον δήμο Πέλλας σημειώνεται ότι μετά την ανακοίνωση στα παιδιά από τον διευθυντή, πως θα έχουν πάρκινγκ ποδηλάτων, 120 παιδιά του 9ου Δημοτικού σχολείου πήγαν στο σχολείο με ποδήλατο.

Θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων θα τοποθετηθούν στο 5ο και στο 2ο δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών καθώς και στο δημοτικό σχολείο Ακρολίμνης.

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα επεκταθεί η εγκατάσταση θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων και στα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Πέλλας ενώ παράλληλα θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των περιβαλλοντικών δράσεων, υιοθετώντας τις προτάσεις και τις ιδέες μαθητών και εκπαιδευτικών», καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου Πέλλας.

Πηγή: greenagenda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου