Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Φάρος Τυφλών της Ελλάδος : Λειτουργία Μουσείου Αφής

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος και το Μουσείο Αφής διευρύνει την λειτουργία του ανοίγοντας το Σάββατο 4/6/2022 για οικογένειες , ομάδες και ατομικούς επισκέπτες.

Το Μουσείο Αφής θα είναι ανοιχτό για το ευρύ κοινό από τις 10:00 έως τις 14:30, με ενημερωτικές-εκπαιδευτικές δράσεις βιωματικού χαρακτήρα.

Πρόκειται για μια άψογη ευκαιρία γνωριμίας με το μοναδικό Μουσείο Αφής για επισκέπτες κάθε ηλικίας, μέσω των ειδικών εκπαιδευτικών του προγραμμάτων με στόχο την ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση για την αναπηρία της τυφλότητας, καθώς και τη σπουδαιότητα θεμελίωσης κι εφαρμογής πρακτικών για μια ισότιμη, ασφαλή και δίχως διακρίσεις διαβίωση για τους μη βλέποντες και τα άτομα με αναπηρία γενικότερα.

Τις ώρες αυτές θα είναι σε λειτουργία και το πωλητήριο του Μουσείου Αφής, με μοναδικά προϊόντα και χειροποίητες δημιουργίες των τμημάτων του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος.

Για τον προγραμματισμό ξεναγήσεων, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία στο τηλέφωνο του Φορέα 210 9415222.

Για την ασφάλεια όλων, το Μουσείο λειτουργεί με ελεγχόμενο αριθμό επισκεπτών τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, ενώ η χρήση μάσκας στους χώρους του Μουσείου είναι υποχρεωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου