Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

7ο Συμπόσιο Εργοθεραπείας: «Παιδιατρική Εργοθεραπεία»

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το Συμπόσιο Εργοθεραπείας, υπό την επιστημονική αιγίδα του Ινστιτούτου Επιστήμης του Έργου και της Αποκατάστασης (ΙΝΕΕΑΠ). Την επιστημονική επίβλεψη του Συμποσίου έχει ο επικεφαλής του ΙΝΕΕΑΠ, Δρ. Παναγιώτης Σιαπέρας, Εργοθεραπευτής, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του μεταπτυχιακού MSc Rehabilitation. 

Το 7ο Συμπόσιο Εργοθεραπείας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαΐου, στο Campus Θεσσαλονίκης, από τις 10:00 έως τις 15:00. Με κεντρικό θέμα την «Παιδιατρική Εργοθεραπεία», η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Άννης Σαμψωνίδου. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Η Άννη Σαμφωνίδου υπήρξε μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Εργοθεραπείας στην Ελλάδα, αφοσιωμένη στο κλινικό και εκπαιδευτικό της έργο, με το οποίο γαλούχησε, υποστήριξε και ενέπνευσε μεγάλο αριθμό νέων επιστημόνων, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα. Διετέλεσε επί σειρά ετών στέλεχος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ως ακαδημαϊκή υπεύθυνη του προγράμματος σπουδών Εργοθεραπείας, στο Campus Θεσσαλονίκης.

Για να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε το Συμπόσιο Εργοθεραπείας κάντε κλικ ΕΔΩ.
Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Θεματικές ενότητες του 7ου Συμποσίου ΕργοθεραπείαςΑφιέρωμα στην Άννη Σαμψωνίδου
Βρεφική και προσχολική ηλικία
Σχολική ηλικία
Εφηβεία

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συμποσίου και τους ομιλητές ΕΔΩ

Το 7ο Συμπόσιο Εργοθεραπείας απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους επαγγελμάτων υγείας που ασχολούνται με παιδιά και εφήβους, ενώ αποσκοπεί στη δημιουργία ενός γόνιμου διαλόγου σχετικά με τη βελτίωση των δυνατοτήτων που έχουν τα παιδιά κατά την ένταξη τους σε μια υγιή κοινωνία. Απαραίτητη θεωρείται η διεπιστημονική συνεργασία, καθώς και η συνεργασία με τις οικογένειές και τα ίδια τα παιδιά. 

Θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής (απαραίτητη η Δήλωση Συμμετοχής). 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Ειρήνη Κοντοπίδου: ekontopidou@mitropolitiko.edu.gr, 2310241010.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου