Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Οι Γενναίες Μαμάδες Αφηγούνται: Μία καμπάνια του KIDOT, σε συνεργασία με την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης για τη Γιορτή της Μητέρας

«Όπως και να σε φωνάζουν, είσαι εσύ.

Εσύ, με το γλυκό χαμόγελο, το βελούδινο χάδι.

Εσύ, με την αγκαλιά την ορθάνοιχτη, με τη γραμμή της αγωνίας στο

μέτωπο, με το δάκρυ κρυφό, με τα λόγια τα παρήγορα.

Εσύ με την αγάπη την τόση…»

*Απόσπασμα από το ποίημα «Μαμά, μανούλα, μητέρα, μάνα» του Ντάνυ Πιέρρου

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας (8 Μαΐου 2022), το KIDOT συνεργάζεται με την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης για τη δημιουργία μίας ξεχωριστής καμπάνιας στα social media.

7 μητέρες Γενναίων Παιδιών με αναπηρία αναδεικνύουν τη μητρότητα μέσα από τη δική τους ματιά, μιλούν για τη σχέση τους με την ΕΛΕΠΑΠ και στέλνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης προς όλες τις μαμάδες.

Από 1 έως 8 Μαΐου, οι μητέρες της ΕΛΕΠΑΠ κάνουν “takeover” στο Instagram του KIDOT, για να μοιραστούν ιστορίες και στιγμές από την καθημερινότητά τους μέσα από posts και stories. Ακολουθήστε το ταξίδι τους και γιορτάστε μαζί μας τη μητρότητα και όλα όσα περικλείει!


Σχετικά με την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης

Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στη Βόρεια Ελλάδα. Από το 1969, καλύπτει ανάγκες θεραπείας και αποκατάστασης σε παιδιά και νέους με αναπηρία, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και την κατάκτηση της αυτονομίας τους, για να πραγματοποιήσουν τα δικά τους Βήματα Ζωής.

Στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Ιδρύματος προσφέρονται ολιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την αποκατάσταση κινητικών διαταραχών και την αντιμετώπιση αναπτυξιακών δυσκολιών, διαταραχών ομιλίας και επικοινωνίας, συμπεριφοράς, περιπτώσεων μαθησιακών δυσκολιών κ.α.

Σε όλο αυτό το ταξίδι, η διοίκηση και το προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης φροντίζει να στέκεται δίπλα στα Γενναία Παιδιά και τις οικογένειές τους, προσφέροντάς τους πάντοτε δύναμη, ελπίδα και αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου