Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Η Αγγελική με τον μπαμπά της έτρεξαν στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Διαβάσαμε χθες την ανάρτηση του κυρίου Γρηγόρη Σκουλαρίκη για τη συμμετοχή του ίδιου και της κόρης του, Αγγελικής, στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας:

Η σημερινή μέρα ξημέρωσε με χιόνια και τσουχτερό κρύο στην Αθήνα. Όσο αποφασισμένοι και να είμαστε υπήρχαν πολλές δεύτερες σκέψεις αν έπρεπε τελικά να τρέξουμε ή όχι. Αφού είχαμε ξυπνήσει όμως όλοι νωρίς τουλάχιστον είπαμε να κατέβουμε στην εκκίνηση και να το δούμε επί τόπου.

5 λεπτά πριν την εκκίνηση και ενώ ακόμα φροντίζαμε πως να προφυλάξουμε την Αγγελική από το κρύο, της κατεβάζω το κασκόλ και τη ρωτάω “Άγγελικούλα είσαι έτοιμη να ξεκινήσουμε, να πάμε για τρέξιμο”; Η γκρίνια από το πρωινό ξύπνημα ξεχάστηκε, η μουδιασμένη της φατσούλα από το κρύο έλαμψε, μου χαμογέλασε και μου έγνεψε με αποφασιστικότητα “ναι”. Η κόρη μου ήταν πιο αποφασισμένη και σίγουρη ακόμα και από εμένα για το τι ήθελε να κάνει σήμερα. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε πίσω... και κάπως έτσι ξεκινήσαμε τη βόλτα μας στην παγωμένη Αθήνα μαζί με χιλιάδες άλλους φίλους για να τερματίσουμε μετά από 1 ώρα και 31 λεπτά. Δεν ήταν εύκολο προφανώς, περάσαμε άλλη μια δοκιμασία, αλλά με την υπομονή μας τα καταφέραμε και το ευχαριστηθήκαμε.

Αύριο Δευτέρα 21 Μαρτίου γιορτάζουμε την παγκόσμια μέρα για το Σύνδρομο Down. Να θυμάστε πως αυτά τα παιδιά έχουν πολύ μεγαλύτερη ψυχή από αυτό που δείχνουν ή αυτό που μπορούν να καταλάβουν οι περισσότερο από εμάς.

Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς που έτρεξαν σήμερα παρά τις αντίξοες συνθήκες και στον ΣΕΓΑΣ για τη διοργάνωση. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές,εργαζόμενους και όλους τους φίλους, συναθλητές και θεατές που μας συμπαρασταθήκατε σε άλλον έναν αγώνα.

Πηγή: Facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου