Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Προβολή: "Βιολογία στην Εκπαίδευση" (εκπομπή: Ταξίδι στη Ζωή)


Ο κορωνοϊός και η πανδημία COVID 19 που βιώνουμε όλο αυτόν τον καιρό ανέδειξε περίτρανα το χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει στην κατανόηση του έμβιου κόσμου, στις διαρκείς αλληλεπιδράσεις του γενετικού υλικού, του περιβάλλοντος και των μορφών που αναφύονται, της ίδιας μας της ζωής.

Με στόχο να φωτίσει δρόμους ώστε να γίνουν κατανοητά τα φαινόμενα της ζωής σε όλη την κλίμακα της εκπαίδευσης, με έμφαση στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, διοργανώθηκε το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την "Βιολογία στην Εκπαίδευση" που αποτελεί συνέχεια αλλά και κορύφωση προηγούμενων συνεδρίων της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημών (ΠΕΒ).

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή φιλοξενούμε στην εκπομπή μας  τέσσερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΒ, τον Πρόεδρο, Καθηγητή Υγιεινής της Ιατρικής Σχολής του Παν/μιου Πατρών, κ. Απόστολο Βανταράκη, τον Αντιπρόεδρο, Εκπαιδευτικό - ΜSc κ. Γεώργιο Κατωπόδη, τον Ταμία, Εκπαιδευτικό - MSc κ. Αθανάσιο Πολύζο και το Μέλος, Καθηγήτρια Διδακτικής Βιολογίας & Αγωγής Υγείας του ΕΚΠΑ, κα Ευαγγελία Μαυρικάκη, όπου θα συζητήσουμε για τις θέσεις, τις προοπτικές και τις προτάσεις που προέκυψαν μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών, στρογγυλών τραπεζών, παρεμβάσεων, εργαστηριακών πρακτικών, συζητήσεων και τεκμηριωμένων θέσεων του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την "Βιολογία στην Εκπαίδευση".

Πηγή: Youtube 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου