Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής την 30η Σεπτεμβρίου 2021.

Η Ολομέλεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής: 

- Συζήτησε διεξοδικά:
τη συμμετοχή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020
τον αγωνιστικό και διοικητικό απολογισμό μιας, όπως χαρακτηρίστηκε, απόλυτα επιτυχημένης Αποστολής δεδομένου των δυσκολιών λόγω Πανδημίας τόσο στην προετοιμασία της όσο και στην παρουσία της στο Τόκιο.

- Η Ελληνική Παραολυμπιακή Αποστολή ΤΟΚΙΟ 2020 βραβεύτηκε από:
την ΑΕ Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 20-9-2021
τον Πρωθυπουργό στις 7-9-2021 
το Δήμαρχο Αθηναίων στις 16-9-2021 

- Ολοκλήρωσε και ενέκρινε τον έλεγχο των Ορκωτών Λογιστών για τα οικονομικά έτη 2019 και 2020 της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

- Ολοκλήρωσε και ενέκρινε τον Διαγωνισμό εισιτηρίων για τις εσωτερικές μετακινήσεις.

- Ολοκλήρωσε, ενέκρινε και κατατέθηκε πρόταση στην Περιφέρεια Αττικής και το ΕΣΠΑ 2020 για την Προμήθεια εννέα(9) Ειδικά Διαμορφωμένων Οχημάτων για τις ανάγκες των αθλητών ομαδικών αθλημάτων ΑμεΑ".

- Αποφάσισε, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, 3 Δεκεμβρίου και του Αναπτυξιακού Προγράμματος της, να προγραμματίσει δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της κοινωνίας για τον Παραολυμπιακό Αθλητισμό στις 4 και 5 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα , στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

- Αποφάσισε την πραγματοποίηση , στις 3 Δεκεμβρίου 2021, Εκδήλωσης βράβευσης των αθλητών και αθλητριών της Παραολυμπιακής Ομάδας ΤΟΚΙΟ 2020, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

- Συμμετείχε στην Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, 24-9-2021. συμμετείχε στη δράση του #Beactive στην Ακρόπολη, 25/9/2021, στα πλαίσια της δράσης «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού». Στην Οργανωτική Επιτροπή «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού» του #Beactive, συμμετέχει ως μέλος ο Πρόεδρος της ΕΠΕ κύριος Χρήστος Καλούδης.

- Ενέκρινε την αναβάθμιση της Ιστοσελίδας της.

-Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον ΟΠΑΝΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου