Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

2η Σκυταλοδρομία Ανάγνωσης: «Βιβλιοσκώληκες»

Οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς προσκαλούν όλα τα σχολεία της περιοχής να συμμετέχουν στη μεγάλη παρέα ανάγνωσης που διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά από τις Βιβλιοθήκες και φέρει το όνομα «Βιβλιοσκώληκες».

Παράλληλα, από φέτος δίνεται η δυνατότητα ατομικής συμμετοχής παιδιών των οποίων η τάξη δεν έχει εγγραφεί. Σε αυτήν την νέα παρέα ανάγνωσης δεν θα υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός αλλά θα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από όλη την Ελλάδα.

Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στην 1η Σκυταλοδρομία Ανάγνωσης 2020 με εγγεγραμμένες σχολικές τάξεις 52 και πάνω από 1700 διαβασμένα βιβλία αποτελεί το κύριο κίνητρο για τη νέα αυτή διοργάνωση, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα διαρκέσουν όλο το Φεβρουάριο, ενώ τα παιδιά μπορούν να δανείζονται τα βιβλία από τις βιβλιοθήκες με το σύστημα του click away ή κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Μπείτε στη σελίδα: https://lib.kalamaria.gr/ για να δηλώσετε συμμετοχή και για να βρείτε τις λίστες με τα βιβλία και τους όρους συμμετοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου