Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Ο 11χρονος χορευτής από τη Νιγηρία μετά το viral βίντεο πήρε υποτροφία για το American Ballet Theatre

Μια υποτροφία για το American Ballet Theatre έλαβε ο 11χρονος χορευτής από τη Νιγηρία που εμφανίζεται σε βίντεο να χορεύει μπαλέτο ξυπόλητος στη βροχή. 

Το βίντεο, που έγινε viral, το είδαν ιθύνοντες του American Ballet Theatre και του προσέφεραν μία θέση σε μία από τις κορυφαίες σχολές χορού στον κόσμο. 

«Εκεί όπου ζω δεν υπάρχουν άντρες χορευτές μπαλέτου σαν εμένα. Όταν ο κόσμος βλέπει μπαλέτο, σκέφτεται πως είναι μόνο για κορίτσια, δεν γνωρίζουν πως δεν είναι μόνο για κορίτσια. Ο τρόπος που θέλω να με βλέπουν είναι όταν χορεύω να ξέρουν πως υπάρχει άντρας χορευτής μπαλέτου», δήλωσε ο 11χρονος, Anthony Mmesoma Madu. «Κάνω μπαλέτο επειδή λατρεύω τον χορό. Το συναίσθημα που με κατακλύζει είναι σαν να ονειρεύομαι», προσθέτει. 

Όπως εξηγεί, όταν έμαθε πως το βίντεο με τον ίδιο να χορεύει έχει γίνει viral στα social media, χάρηκε «πάρα, πάρα πολύ». «Θαυμάζω πολύ τον δάσκαλό μου που με διδάσκει. Όταν χορεύει, νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος, σαν να χόρευα εγώ», λέει ο Anthony. 

Το βίντεο του 11χρονου να χορεύει μπαλέτο ξυπόλητος στη βροχή έχει γίνει viral, συγκινώντας μέχρι και διάσημους σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Βαϊόλα Ντέιβις. 



Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου