Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας "ThesSummerSchool: Το πρώτο μου βήμα στο μονοπάτι της επιχειρηματικότητας"

Για 4η συνεχή χρονιά το εργαστήριο ISeB του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας "ThesSummerSchool: Το πρώτο μου βήμα στο μονοπάτι της επιχειρηματικότητας".

Στις έξι ημέρες που διαρκεί το Θερινό Σχολείο (24 με 29 Ιουνίου 2019), οι συμμετέχοντες - νέοι και νέες 14-18 ετών - θα γνωρίσουν τον κόσμο της επιχειρηματικότητας μέσα από διαλέξεις καθηγητών του Πανεπιστημίου πάνω σε θέματα επιλογής καριέρας, η ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας, η καινοτομία και η σημασία της στην εποχή μας, οι λειτουργίες των επιχειρήσεων και ο συντονισμός τους για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης κ.α.

Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από σημαντικές προσωπικότητες με πολυετή εμπειρία στον χώρο του επιχειρείν και να συζητήσουν μαζί τους σε θέματα που τους αφορούν, ενώ θα επισκεφθούν πρότυπες επιχειρήσεις για να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους.

Με τη λήξη του προγράμματος θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (http://thessummerschool.iseb.gr/).

Σημείωση: Για πρώτη φορά φέτος, δίνεται η δυνατότητα σε όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετέχουν χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, τη Δευτέρα 1/7 σε ένα εναλλακτικό διαδραστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι (στο στυλ των Escape rooms)! Το Εscape Τhe City διαδραματίζεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έχει στόχο την επαφή των συμμετεχόντων με την ιστορία και την επιχειρηματικότητα της πόλης κατά την περίοδο της μεγάλης φωτιάς του 1917, την επίλυση γρίφων και τη διασκέδαση. Ελπίζουμε να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους!

Πηγή: Thessummerschool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου