Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Μια ποδηλατοβόλτα για καλό σκοπό Vol.2

Κάνε και εσύ μια δωρεά.
Οι καθημερινές ανάγκες ενός Παιδικού Χωριού SOS σε είδη είναι πολλές και αφορούν από την ανάγκη ενός παιδιού για ένδυση, διατροφή, εκπαίδευση, φάρμακα έως τις ανάγκες λειτουργίας ενός σπιτιού.
Λόγω του μεγάλου αριθμού των παιδιών αλλά και αντίστοιχα των σπιτιών, στα οποία διαμένουν, είναι πολύ σημαντικό, να κάνετε δωρεές σε είδη όπως: σαπούνια, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες/βούρτσες, σαμπουάν κλπ καθώς και είδη καθαριστικά/χαρτικά. Από κει και πέρα ευπρόσδεκτα είναι τα τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως μακαρόνια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, λάδι, όσπρια κλπ. 
Ο  Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης - ΠΑΣΘ στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης ξεκινάει για μία ακόμα φορά τη συλλογή αγαθών, προκειμένου να παραδοθούν με μία συμβολική ποδηλατοβόλτα στο Πλαγιάρι. Η συλλογή θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και θα κρατήσει μέχρι το τέλος Απριλίου. Μετά το πέρας αυτής την ημερομηνίας, θα καθοριστεί η μέρα και η ώρα που θα παραδοθούν τα εν λόγω αγαθά. Η εκδήλωση θα ενημερώνεται συνεχώς με τις ώρες που θα είναι ανοικτά τα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου να παραλαμβάνονται τα αγαθά.

Πηγή: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου