Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Συμβουλευτική και ψυχολογική στήριξη μαθητών- γονέων στην Καλαμαριά

Ένα «χέρι» συμβουλευτικής υποστήριξης σε παιδιά και γονείς, άρχισε και φέτος να παρέχει ο Δήμος Καλαμαριάς , μέσα από τη λειτουργία του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης που ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία του, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί η διοίκηση του Δήμου.

Το Γραφείο που στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου Πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου (Καραμαούνα 1-πλατεία Σκρά) δημιουργήθηκε, προκειμένου να ανταποκριθεί στις τυχόν υπάρχουσες ανάγκες στήριξης των παιδιών και των γονέων στο σχολείο, στην οικογένεια, στις κοινωνικές σχέσεις, στον ελεύθερο χρόνο αλλά και στους προβληματισμούς που αφορούν στις εξελικτικές επιλογές ή στους περιορισμούς των παιδιών και των γονέων. Στόχος της λειτουργίας του συγκεκριμένου γραφείου είναι να συμβάλλει στην ποιοτική στήριξη της ζωής των δημοτών.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα με τους ψυχολόγους και να κλείνουν ραντεβού στο τηλέφωνο 2313 314 187. Πάντως σε οποιαδήποτε συνεργασία με ενδιαφερόμενο θα προφυλάσσεται το απόρρητο.

Πηγή: dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου