Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Θερινά τμήματα ΚΔΑΠ για τους μαθητές στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών

Το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης 2017 αφορά παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, ενώ οι εγγραφές θα γίνονται από 1 έως 12 Ιουνίου.

Δημιουργική Απασχόληση παιδιών και τους θερινούς μήνες, και μάλιστα χωρίς να χάνεται χρόνος, αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων, προσφέρει και για το φετινό καλοκαίρι ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, λειτουργώντας τα θερινά τμήματα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ). 

Το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης 2017 θα πραγματοποιηθεί από τις 16 Ιουνίου έως και τις 31 Αυγούστου και αφορά παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, ενώ οι εγγραφές θα γίνονται από την Πέμπτη 1 Ιουνίου έως και Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν όσες και όποιες μέρες επιθυμούν και για όσο διάστημα εξυπηρετεί τους γονείς. Το καθημερινό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα πλούσιο και περιλαμβάνει δημιουργική απασχόληση, εικαστικά, γυμναστική, ομαδικές δραστηριότητες, θέατρο, Η/Υ και μουσική. 

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν για τους δικαιούχους του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» στο οποίο ο δήμος συμμετέχει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Μπορούν, όμως, να συμμετάσχουν και παιδιά δημοτών ή κατοίκων που δεν είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα αυτό, καταβάλλοντας ένα συμβολικό ποσό.

Τμήματα και εγγραφές

Τα σχολεία που μετέχουν στο πρόγραμμα θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 7:30 το πρωί έως και τις 4:30 το απόγευμα. Αυτά είναι:

· Για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Συκεών και Αγίου Παύλου: 

2ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών (Οδ. Φωκά 17-Ναούσης, Συκιές)

· Για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης: 

7o Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης /Κωνσταντινίδη (Κων. Καραμανλή 31, Νεάπολη)

· Για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Πεύκων:

2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκων (Τριών Ιεραρχών 5, Πεύκα)

Για την εγγραφή των παιδιών τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής:

· Για τους δικαιούχους του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» ιατρική βεβαίωση,

· Εφόσον δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό, αλλά είναι δημότες του δήμου Νεάπολης-Συκεών, ιατρική βεβαίωση και πρόσφατο Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης,

· Εφόσον δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό, αλλά είναι κάτοικοι του δήμου Νεάπολης-Συκεών, ιατρική βεβαίωση και λογαριασμός ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΑΘ), ή εκκαθαριστικό ή επικυρωμένο συμβόλαιο κατοικίας στο όνομα του γονέα, από τα οποία να προκύπτει η μόνιμη κατοικία.

Πηγή: voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου