Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Χ.Α.Ν.Θ. (3/12/2016)

Θα θέλαμε να σε καλέσουμε να υποστηρίξεις το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Χ.Α.Ν.Θ. που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, 10:00 – 18:00 στην αίθουσα Δράσης στο κεντρικό κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ.. 

Μια χαρούμενη γιορτή πλημμυρισμένη με χρώμα, γεύση, άρωμα, ήχους και διάθεση Χριστουγέννων θα είναι το φετινό της Bazaar της Χ.Α.Ν.Θ.!

Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών Χ.Α.Ν.Θ. για να βρουν περισσότερα παιδιά ό,τι ευχήθηκαν να έχουν...

Σπιτικά χειροποίητα εδέσματα όπως μαρμελάδες και λικέρ, πίτες και γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικές κατασκευές αλλά και χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έφτιαξαν τα παιδιά του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου, χειροποίητα σαπούνια και κεριά, κοσμήματα και γούρια από εθελοντές της Χ.Α.Ν.Θ., βιβλία, κ.ά., όλα μοναδικές προτάσεις για προσιτές αγορές, θα προσφέρονται εκείνη την ημέρα στους πάγκους του Bazaar.

Οι επισκέπτες στηρίζοντας με τις αγορές τους το Ταμείο υποτροφιών της Χ.Α.Ν.Θ. μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο με το νέο Renault Kadjar στο Ελατοχώρι Πιερία.

Το Bazzar διοργανώνεται με την εθελοντική συμμετοχή των μελών, των εθελοντών, των συνεργατών και των εργαζομένων της Χ.Α.Ν.Θ. στο αλληλέγγυο πνεύμα της Οργάνωσης.

INFO : Ταμείο Υποτροφιών Χ.Α.Ν.Θ.

Από τον Οκτώβριο 2015 μέχρι και το Νοέμβριο 2016 η Χ.Α.Ν.Θ πρόσφερε 97 υποτροφίες για συμμετοχή στα προγράμματά της, συνολικού κόστους 39.500€, σε παιδιά από μονογονεϊκές οικογένειες και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Ειδικότερα στα προγράμματα Αθλητισμού και Δημιουργικής Απασχόλησης συμμετείχαν συνολικά 60 παιδιά και στις Κατασκηνώσεις μας δόθηκαν 37 υποτροφίες. 
Τα παιδιά προέρχονται από μονογονεϊκές οικογένειες με οικονομικά προβλήματα και ευπαθείς οικονομικά οικογένειες από τις τοπικές κοινωνίες και από κοινωνικούς φορείς όπως ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, AΡΣΙΣ, ΜΕΛΛΙΣΑ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΌ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ, ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΑΧΕΠΑ, ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ., ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Γίνε και εσύ υποστηρικτής της παραπάνω δράσης μας !

Ακόμα και με 1€ νιώθεις την αξία της προσφοράς και ανακαλύπτεις ότι μπορούν να γίνουν πολλά...

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, θα είμαστε όλοι εκεί !!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα εξής τηλέφωνα & email :
231 600 1000 εσωτ.: 0884, 0886, 0894
& socialaction@ymca.gr, 
p-relations@ymca.gr

Πηγή: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου