Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Xinis Education Festival 2016

Μια ολόκληρη εβδομάδα με δωρεάν σεμινάρια, επικεντρωμένα στα παιδιά και την εκπαίδευση, διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival 2016», της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Την Δευτέρα 09 Μαΐου στις 14.00, η Εικαστικός κυρία Κ. Βλαντώνη, θα παρουσιάσει το εξειδικευμένο σεμινάριο: «TEXTILE ART: Η τέχνη της ύφανσης / Παιχνίδια με μαλακές υφές & υφάσματα». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη.

Την Τρίτη 10 Μαΐου στις 12.00, η Σχολή Εκπαίδευσης του Mediterranean College, διοργανώνει στο Lecture Hall του Mediterranean College (Εγνατία 2-4, Μέγαρο ΒΙΕΝΝΗ), τη διάλεξη «Υπάρχει το ιδανικό σχολείο; Καλές πρακτικές από καινοτόμα σχολικά προγράμματα της Ευρώπης». Ομιλήτριες στη διάλεξη θα είναι οι κυρίες Σ. Χατζηαντωνίου - Νηπιαγωγός και Α. Τερζίδου – Υπεύθυνη για τα σχολικά ζητήματα στον Δήμο Νεάπολης - Συκεών. 
Την ίδια ημέρα στις 14.00, η Εικαστική Ψυχολόγος κα. Μ. Χρήστου, θα παρουσιάσει την ομιλία με θέμα: «Sandart: Εικαστική παρέμβαση στην Ψυχοθεραπεία». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη.
Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με τίτλο «Το ψηφιακό παιδαγωγικό υλικό στην παιδική ηλικία» θα παραθέσει η κα Μ. Σούνογλου – Υποψήφια PhD Παιδαγωγικής, την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 14.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας. 
Την προτελευταία μέρα της εβδομάδας Παιδαγωγικών, Πέμπτη 12 Μαΐου στις 18.00, η Ψυχολόγος και Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας κα Σ. Βαρσάκη, θα παρουσιάσει το σεμινάριο «Αυτισμός: Χθες – Σήμερα – Αύριο».
Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 13 Μαΐου, στις 18.00, με το σεμινάριο «Νοητική Υστέρηση & Χοροθεραπεία», που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, στη Θεσσαλονίκη. Εισηγήτριες του σεμιναρίου θα είναι η κυρία Λ. Μαυρουδή, Φυσικοθεραπεύτρια και η κα Α. Δαμάσκου, Ψυχολόγος - Χοροθεραπεύτρια.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Για να συμμετέχετε στα δωρεάν σεμινάρια του Xinis Education Festival 2016 και να αποκτήσετε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016…
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια του Xinis Education Festival 2016 επισκεφθείτε τη σελίδα μας ΕΔΩ

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου