Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου: Μια ημέρα με τα παιδιά μου στα βιβλιοπωλεία!

Έξι ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία παίρνουν την πρωτοβουλία να γιορτάσουν και στην Ελλάδα μία ημέρα αφιερωμένη στους γονείς, τα παιδιά και τα βιβλιοπωλεία. Η ημέρα λέγεται «Take your child to the bookshop day”, και έρχεται από τα ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία στις Η.Π. Α, απ’ όπου και ξεκίνησε η ιδέα.

Ο στόχος της πρωτοβουλίας είναι κυρίως να ενισχυθεί η φιλαναγνωσία, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, αλλά και να γίνει η επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο μία αγαπημένη συνήθεια εξ’ απαλών ονύχων.

Φέτος, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, είναι η έκτη συνεχής χρονιά που γιορτάζεται η συμβολική αυτή ημέρα και η πρώτη φορά που έξι μικρά και ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία απ’ όλη την Ελλάδα αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να καθιερωθεί η γιορτή και στην Ελλάδα, με την ελπίδα να συμμετάσχουν όσον τον δυνατόν περισσότερα βιβλιοπωλεία κάθε φορά.

Εκπλήξεις και προσφορές και στα έξι βιβλιοπωλεία

Κάθε ένα από τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία έχει προγραμματίσει στον χώρο του διαφορετικές δράσεις και προσφορές τις οποίες αναλυτικά μπορείτε να δείτε στα κοινωνικά δίκτυα και στις ιστοσελίδες του καθενός. Περιληπτικά:

Αττική

Booktalks: 30% έκπτωση σε όλα τα παιδικά βιβλία. (Αρτέμιδος 48 κ Αγίου Αλεξάνδρου 58 Παλαιό Φάληρο, Τηλ: 210 9802520F: Booktalks, E-mail: info@booktalks.gr

Free Thinking Zone: Пαρουσίαση παιδικού βιβλίου και εκπτώσεις 25% σε όλα τα παιδικά και εφηβικά βιβλία (Σκουφά 64 και Γριβαίων 106 80 Αθήνα, Τηλ. 2103617461, F:Free Thinking Zone, T:@freethinkinzone, Ε-mail: info@freethinkingzone.gr)

Σπόρος: Θεατρική παράσταση και θεατρικό παιχνίδι «Χριστουγεννιάτικες αψιμαχίες» με τις ηθοποιούς Μαριλίζα Χρονέα και Δανάη Σδούγκου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.(Δροσίνη 7 Κηφισιά, Τηλ.2108086404, F: Sporos, E-mail: korina@sporosbooks.gr)

Θεσσαλονίκη:

Μυθιστορία: Παιχνίδι και παρουσίαση βιβλίου σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Επόμενος Σταθμός» (Βαφοπούλου Γεωργίου 20, Θεσσαλονίκη, Tηλ. 2310 428846, F: Μυθιστορία Βιβλιοπωλείο, E-mail:mythistoria@gmail.com

Ηράκλειο:

Πολύγραφος: Εκπτώσεις στο παιδικό και εφηβικό βιβλίο (Χάνδακος 8, Ηράκλειο Κρήτης, τηλ 2810 333 630, F: Βιβλιοπωλείο Πολύγραφος, E-mail: info@poligrafos.gr)

Χανιά

Πελεκανάκης: έκπτωση 20% σε όλα τα παιδικά και εφηβικά βιβλία (τηλ. 28210 92512, Χάληδων 89, Χανιά Κρήτης, Ε-mail: sales@mystis.gr , www.mystis.gr)

Για περισσότερες πληροφορίες: Facebook/ Μία ημέρα με τα παιδιά μου στα βιβλιοπωλεία

Πηγή: TheTOC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου