Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Εκατοντάδες μικροί δρομείς στον αγώνα «Fit Kids Run»

Εκατοντάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους συμμετείχαν την Κυριακή το πρωί στον αγώνα δρόμου «Fit kids run» που διοργάνωσε το site για τη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr και η κυρία Ελένη Πετρουλάκη - Ivic υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Το «Fit kids run» για παιδιά ηλικίας από 0-14 ετών έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.

Τα παιδιά έτρεξαν με τους γονείς τους σε μια ειδική διαδρομή του ενός χιλιομέτρου περιμετρικά του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μαζί με γνωστούς αθλητές δημιουργώντας μια μεγάλη αθλητική γιορτή στην πόλη. Στον αγώνα δρόμου συμμετείχε και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με την οικογένειά του.

Το «Fit Kids Run» είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας θα προσφέρει σε κάθε δημοτικό σχολείο του Δήμου Πειραιά ένα πλήρες kit φαρμακείου.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πειραιά τόνισε ότι «είναι το τρίτο δρομικό που πραγματοποιούμε στον Πειραιά το τελευταίο τρίμηνο, έχουμε βρει τον ρυθμό μας και τρέχουμε κάθε μήνα για κάτι διαφορετικό…Υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω γονείς και παιδιά να διασκεδάζουν, να αθλούνται και να περνούν ευχάριστες στιγμές».

Ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταύρος Ελληνιάδης έστειλε το μήνυμα πως η άθληση πρέπει να γίνει τρόπος ζωής από μικρή ηλικία, ενώ ο Δημοτικό Σύμβουλος Πειραιά κ.Αντώνης Νικοπολίδης επεσήμανε ότι «είναι μια γιορτή για τον αθλητισμό και ελπίζουμε στο μέλλον να προσφέρουμε παρόμοιες δράσεις για τους μικρούς μας φίλους».

Η εκπρόσωπος του 4moms.gr κυρία Αμαλία Κυπαρίσση ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους για τη συμμετοχή τους λέγοντας ότι όλα τα παιδιά ήταν νικητές, ενώ ο εκπρόσωπος της Π.Ε.Φ κ. Παναγιώτης Τρύφων είπε ότι «η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας προσφέρει ένα πλήρες kit φαρμακείου σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Πειραιά. Νιώθουμε πολύ περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά. Είμαστε δίπλα στα παιδιά και θα είμαστε αρωγοί σε πρωτοβουλίες που στηρίζουν την κοινωνία και τον αθλητισμό».

Πηγή: Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου