Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ στο Μετρό Συντάγματος

Την πραγματοποίηση διήμερης χριστουγεννιάτικης αγοράς (μπαζάρ) στο χώρο του Μετρό Συντάγματος ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) .

Με σύνθημα «Δώρα Αγάπης, Βήματα Ζωής», την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, από τις 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., το κοινό μπορεί να επισκεφθεί το Bazaar και να κάνει τις χριστογεννιάτικες αγορές. ενισχύοντας το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, που φέτος συμπληρώνει 77 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στο παιδί με αναπηρία και την οικογένειά του.

Στο μπαζάρ θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα καλάθια με ποτά, κρασιά και χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά, τυποποιημένα προϊόντα, καθώς και χριστουγεννιάτικα δώρα. 

Επίσης θα διατίθενται παιχνίδια, βιβλία, στολίδια, διακοσμητικά είδη σπιτιού, πορσελάνες, είδη δώρων, είδη ρουχισμού καινούργια και μεταχειρισμένα, μικροί ζωγραφικοί πίνακες από τα χέρια των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, χριστουγεννιάτικες κάρτες, καθώς και το Γούρι της ΕΛΕΠΑΠ για το 2015.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με διάφορα happenings και εκπλήξεις.

Ακόμη θα λειτουργεί λαχειοφόρος αγορά με κόστος λαχνού 1 ευρώ για τη μεγάλη κλήρωση της ΕΛΕΠΑΠ, όπου θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο AYGO της ΤΟΥΟΤΑ και πολλά άλλα πλούσια δώρα.

Πηγή: Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου