Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Αιτήσεις για τις δωρεάν κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού συμμετέχει στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων που υλοποιείται στη θαλάσσια περιοχή του Άγιου Ανδρέα Αττικής. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά που κατοικούν στο Δήμο μας και είναι ηλικίας 6-12 ετών 

Η συμμετοχή των παιδιών στις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι οι ακόλουθες : 
-Γ περίοδος: 1/8/2014 έως 16/8/2014, 25 παιδιά 
-Δ περίοδος: 19/8/2014 έως 1/9/2014, 25 παιδιά 

Η υποβολή των αιτήσεων για τις παραπάνω περιόδους ξεκινά την Παρασκευή 6 Ιουνίου και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουνίου στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού (Ι. Μέρλα & Δημοκρατίας,2ος όροφος), καθημερινά 08.30 – 14.30 

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής: 
-Πρόσφατο Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 
-Μια μικρή φωτογραφία του παιδιού. 
-Ιατρική βεβαίωση υπογεγραμμένη από παιδίατρο, που θα αναγράφει ότι το παιδί είναι κλινικά υγιές, του έχουν γίνει όλοι οι απαραίτητοι εμβολιασμοί, δεν πάσχει από δερματολογικό ή άλλο μεταδοτικό νόσημα, και τέλος ότι μπορεί να συμμετέχει στις αθλητικές δραστηριότητες της κατασκήνωσης. Εάν το παιδί πάσχει από κάποιου είδους αλλεργία πρέπει να αναφερθεί στην ιατρική βεβαίωση. 
-Φωτοτυπία των εμβολίων που έχει κάνει το παιδί.
 -Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί αλλοδαπής οικογένειας χρειάζεται φωτοτυπία άδειας εργασίας, άδεια παραμονής ή διαβατήριο γονέα. 
-Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί αλλοδαπής οικογένειας και έχει γεννηθεί στην Ελλάδα χρειάζεται ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού. 
-Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί αλλοδαπής οικογένειας χρειάζεται πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 
-Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί ομογενούς οικογένειας και δεν υπάρχει πιστοποιητικό γέννησης, χρειάζεται φωτοτυπία κάρτα ομογενούς στην οποία να αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης του παιδιού. 
-Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί διαζευγμένων γονέων, χρειάζεται φωτοτυπία της επιμέλειας ή γονικής μέριμνας. -Λογαριασμός ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ) βάσει του οποίου προκύπτει ο τόπος διαμονής. 
-Φωτοτυπία της ταυτότητας του γονέα 

Πληροφορίες: Κεντεποζίδου Νατάσα και Τσιαμπόκαλου Ελένη, τηλ. Επικοινωνίας: 2132039921. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου