Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Έκθεση ζωγραφικής: «Εικόνες μιας μη λεκτικής σκέψης»

«Εικόνες μιας μη λεκτικής σκέψης» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής δυο νέων Ελλήνων Κωφών εικαστικών, του Φίλιππου Τσάτση και του Μανώλη Αντωνάκη, που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Η έκθεση αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο του αφιερώματος στις Νευροεπιστήμες που πραγματοποιείται για άλλη μια χρονιά στο Ίδρυμα Ευγενίδου και που φέτος έχει ως κεντρικό θέμα: «Εγκέφαλος και Γλώσσα».

Οι δύο εικαστικοί, Φίλιππος Τσάτσης και Μανώλης Αντωνάκης, αριστούχοι απόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, μέσα από το έργο τους αυτό -ο καθένας με το δικό του ξεκάθαρο προσωπικό ύφος- συνδιαλέγονται με θέματα σχετικά με την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και τον χώρο της νοηματικής και αποτυπώνουν πάνω στον καμβά τα θέματα που εμπνέονται από αυτή την πραγματικότητα, όντας και οι δυο κωφοί εικαστικοί.

Σημειώνεται ότι η έκθεση θα διαρκέσει από 11 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Ώρες επισκέψεων καθημερινά: 10:00 έως 21:00 (εκτός επισήμων αργιών).

Φωτογραφικό υλικό διαθέσιμο στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου