Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Μαθήματα ζωής από την Ταϊλάνδη, σε μια συγκλονιστική διαφήμιση

Ακόμη και τους πλέον ασυγκίνητους ανθρώπους κατάφερε να επηρεάσει μια συγκλονιστική διαφήμιση εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην Ταϊλάνδη που τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Μπορεί από την διαφήμιση να μη σου μένει στο τέλος η... εταιρία, ωστόσο το μήνυμά της έχει αγγίξει όλους όσους την είδαν και έχει επαγρυπνήσει τον κόσμο για την ανάγκη συνεισφοράς σε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη σε περιόδους κρίσης.


Η ιστορία ξεκινά με ένα μικρό αγόρι σε μια γειτονιά της Ταϊλάνδης το οποίο κλέβει ένα σιρόπι και μερικά παυσίπονα. Η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου τον πιάνει στα "πράσα" και του εξαπολύει βρισιές, ενώ εκείνο της λέει ότι έκλεψε τα φάρμακα για την άρρωστη μητέρα του.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης ενός μικρού μαγαζιού ο οποίος πληρώνει τα φάρμακα για λογαριασμό του παιδιού και του δίνει επιπλέον λίγο φαγητό να πάει στη μητέρα του.

Τριάντα χρόνια μετά ο ηλικιωμένος, πλέον, γενναιόδωρος άνδρας παθαίνει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρίσκεται για νοσηλεία στο νοσοκομείο, όμως η κόρη του αδυνατεί να πληρώσει τα έξοδα του νοσοκομείου, όταν ξαφνικά αντιλαμβάνεται ότι τα οφέλη έχουν ως δια μαγείας τακτοποιηθεί. Η απάντηση για το ποιός τακτοποίησε τα έξοδα στο βίντεο που ακολουθεί...


Πηγή: sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου