Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Συνάντηση bookcrossing στα Τρίκαλα!

Αγαπάτε τα βιβλία; Αγαπάτε τα ταξίδια; Έχετε ακούσει για βιβλία που ταξιδεύουν; Έχετε ακουστά το bookcrossing?
BookCrossing είναι το να «απελευθερώνεις» βιβλία σε παγκάκια, καφετέριες, λεωφορεία κλπ., και μετά να παρακολουθείς ηλεκτρονικά το ταξίδι που κάνουν περνώντας από τον ένα αναγνώστη στον άλλο, μέσω της ιστοσελίδας του BookCrossing.com.
Την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 στο café cine στο μύλο Ματσόπουλου στις 18:00 οργανώνουμε τη δεύτερη συνάντηση στα Τρίκαλα. Ελάτε να τα πούμε, να γνωριστούμε μεταξύ μας και να ρωτήσετε ό,τι θέλετε για το bookcrossing. Πίνοντας καφέ, θα ανταλλάξουμε βιβλία και ιδέες, θα αφήσουμε βιβλία να ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουμε την πορεία τους καθώς αλλάζουν χέρια. 
Αν είστε ήδη μέλη, μπορείτε να φέρετε βιβλία σας, που θα έχετε καταχωρήσει στο bookcrossing (αν δεν είστε μέλη θα σας βοηθήσουμε να καταχωρηθούν) και να πάρετε όποιο θέλετε από αυτά που θα έχουμε έτοιμα να ταξιδέψουν στο ράφι του cine cafe ή από αυτά που θα φέρουν οι υπόλοιποι. 

Καλόδεχτοι και οι φίλοι από γειτονικές πόλεις!

Παρακολουθείστε τη συζήτηση στο Ελληνικό Φόρουμ του bookcrossing και ελάτε να μας πείτε μια καλημέρα: http://www.bookcrossing.com/forum/28/496340

Πηγή: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου