Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΑΜΥΜΩΝH: «Μεταξύ & ανάμεσά μας»

Αγαπητοί φίλοι,
Το art project «Μεταξύ & ανάμεσά μας», είναι μια παράλληλη καλλιτεχνική εκδήλωση του φετινού Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Εμπνευστής, διοργανωτής και συντονιστής του νέου αυτού εγχειρήματος, είναι ο δημοσιογράφος-λογοτέχνης-φίλος του Συλλόγου μας, κ. Αλέξανδρος Γ. Τανασκίδης, ο οποίος – μεταξύ άλλων – λέει για το όραμά του: 

«Το art project «Μεταξύ & ανάμεσά μας» στοχεύει στο να προωθήσει στο ευρύ κοινό της πόλης, δράσεις, πρωτοβουλίες και κοινωνικές οργανώσεις συλλογικοτήτων για να ενθαρρύνει την από κοινού λήψη αποφάσεων για νευραλγικά θέματα, καθώς παράλληλα προωθεί καλλιτεχνικές ομάδες, ενώνει λογοτέχνες και κοινωνούς των Τεχνών με το κοινό».

Στο art project «Μεταξύ & ανάμεσά μας» θα έχει την τιμή να συμμετέχει και η «ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 7.00 το απόγευμα, παρέα με την Θεσσαλονικιά συγγραφέα και φίλη του Συλλόγου, κ. Δήμητρα Τράκα. Ο Αλέξανδρος Τανασκίδης θα ξεναγήσει τους παρευρισκομένους στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας για παιδιά με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες «Η ΑΜΥΜΩΝΗ» και στην πορεία του Συλλόγου, με τη βοήθεια των γονιών και ιδρυτών του. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της Δήμητρας Τράκα, θα παρουσιάσει τον άνθρωπο μέσα από τη συγγραφέα και την πορεία της στο μονοπάτι της δημιουργίας και προσφοράς.

Καλεσμένοι στην πρωτότυπη αυτή εκδήλωση, είναι άνθρωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και συμπολίτες μας που έχουν ανοικτούς ορίζοντες και θα χαρούν να ζήσουν από κοντά το πάντρεμα της Τέχνης με την Αναπηρία.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013, 7.00 μ.μ., στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας «Η ΑΜΥΜΩΝΗ», Ροδοπόλεως 5 & Πόντου, Καλαμαριά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

Για την «ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον γονιό και γραμματέα του Συλλόγου Καζαντζίδη Νίκο, 6973848178

Για την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διοργανωτή Τανασκίδη Αλέξανδρο, 6947123189

Πηγή: Ενημερωτικό ηλεμήνυμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου