Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

«Μαθαίνω και Αθλούμαι Παίζοντας!»



Η Νέα Γενιά Ζηρίδη αποτελεί ένα από τα πλέον ιστορικά σχολεία στην Ελλάδα με μια ξεχωριστή πορεία 80 χρόνων. 

Πιστή στο όραμά της για πρωτοπορία στην εκπαίδευση, παρουσιάζει για 10η συνεχή χρονιά τα καλοκαιρινά της προγράμματα, που κάθε χρόνο γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στους μαθητές και τους γονείς.

Summer School 2013 (17 Ιουνίου-12 Ιουλίου)

Στο πλαίσιο της καλλιέργειας των ιδιαίτερων κλίσεων των μαθητών, η Νέα Γενιά Ζηρίδη διοργανώνει και φέτος το πρόγραμμα «Μαθαίνω και Αθλούμαι Παίζοντας!» 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 2-12 ετών και διαμορφώνεται με άξονα τις κλίσεις τους και τις ικανότητές τους, σύμφωνα με τη Θεωρία Πολλαπλών Τύπων Νοημοσύνης του H.Gardner που εφαρμόζει η Νέα Γενιά Ζηρίδη την τελευταία δεκαετία. Στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να εξερευνήσουν τον εαυτό τους και το περιβάλλον μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες, όπως: η κολύμβηση, ο χορός, το βόλεϊ, το tennis, το ποδόσφαιρο, το θεατρικό παιχνίδι, ο τοίχος αναρρίχησης, οι νεροτσουλήθρες και δεκάδες άλλες επιλογές, ενώ παραμένει η καθιερωμένη ημερήσια εκδρομή στη θάλασσα, που ενθουσιάζει τους μαθητές.

Ziridis Summer Camp (16 Ιουνίου – 14 Ιουλίου)

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά το αγαπημένο Ziridis Summer Camp, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Sportcamp, στο Λουτράκι. Μόλις μια ώρα από την Αθήνα, σε μια καταπράσινη έκταση 75 στρεμμάτων, λειτουργεί η πρώτη αθλητική παιδική κατασκήνωση και το μεγαλύτερο ιδιωτικό κέντρο άθλησης στην Ελλάδα, όπου η διαπαιδαγώγηση συνδυάζεται αποτελεσματικά με την ψυχαγωγία. 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 6 έως 15 ετών και οι δραστηριότητες είναι πλούσιες: ομαδικά και ατομικά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ, κολύμπι, squash, τοξοβολία, paintball, iron kid, καλλιτεχνικές δραστηριότητες όπως ζωγραφική, graffiti, θεατρική & μουσική ομάδα, πηλοπλαστική). 

Επιπλέον, τα παιδιά διασκεδάζουν με συναρπαστικά special events (γιορτή κατασκηνωτών, μεγάλος τελικός ποδοσφαίρου…) και ψυχαγωγικές βραδινές εκδηλώσεις (θεματικά πάρτι, karaoke, κινηματογράφος…). 

Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Νέας Γενιάς Ζηρίδη βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών για ολοκληρωμένη φροντίδα, ενώ οι μετακινήσεις πραγματοποιούνται με σχολικό λεωφορείο. Στο Sportcamp τα παιδιά φιλοξενούνται σε ειδικά διαμορφωμένα σπιτάκια 3-6 ατόμων, με κεραμοσκεπή, κλιματισμό, θερμομόνωση και μπάνιο, παρέχοντας άψογες συνθήκες διαμονής!

Για ακόμα ένα καλοκαίρι, η Νέα Γενιά Ζηρίδη αποδεικνύει έμπρακτα την πλούσια εκπαιδευτική της δράση, κεφαλαιοποιώντας ταυτόχρονα την ιστορική παρακαταθήκη των 80 χρόνων υπεροχής στην ελληνική εκπαίδευση. 



Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου