Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Έκκληση της Αρωγής Θεσσαλονίκης για τρόφιμα και είδη υγιεινής

«Ένα πακέτο μακαρόνια, ένα χαρτί υγείας, ένα γάλα, ένα παντελόνι που δε φοράς πια ..μπορεί να μην κοστίζει πολλά σε σένα αλλά μπορεί να σημαίνει πολλά για κάποιον άλλο»!!!! 

«»Είμαστε μια ομάδα πολιτών που βλέποντας γύρω μας πολλούς συνανθρώπους μας να στερούνται τα βασικά για τις οικογένειές τους, αποφασίσαμε να κάνουμε το ελάχιστο που μπορούμε. Να προσφέρουμε έστω και λίγα τρόφιμα, ρούχα, υπηρεσίες και γενικά ό,τι είδος πρώτης ανάγκης είναι δυνατόν, σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. 

Γνωρίζουμε ότι στην κατάσταση που βρισκόμαστε σαν κοινωνία, είναι αναγκαίο ο καθένας μας, να τείνει το χέρι στον διπλανό του και να του δώσει ό,τι βοήθεια μπορεί, όσο και ελάχιστη και αν είναι. Η αλληλεγγύη είναι για μας βασική αρχή ανθρωπιάς πρώτα από όλα, αλλά και επιτακτική ανάγκη.» 

Θα θέλαμε να γίνουμε γνωστοί και αυτό το εγχείρημά μας να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Όλοι μαζί ,ενωμένοι σα γροθιά ,θα τα καταφέρουμε!! Έχουμε φτιάξει μια ομάδα στο facebook της οποίας το λινκ είναι το … https://www.facebook.com/groups/402831216431245/members/» αναφέρει η κα Κατερίνα Τσαμπά,υπεύθυνη της Αρωγής. 

Η κα Τσαμπά δεν είναι ψυχολόγος ή κοινωνική λειτουργός, ασχολείται με τα νούμερα, είναι φοροτεχνικός, κάτι το οποίο δείχνει ότι το επάγγελμα κάποιου, η κοινωνική του τάξη, η θρησκεία του και όλα τα κοινωνικά ή πολιτικά χαρακτηριστικά δεν πρέπει να μας εμποδίζουν να προσφέρουμε αφιλοκερδώς στον συνάνθρωπό μας! 

Η Αρωγή λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο και συντηρεί 28 οικογένειες αυτή την στιγμή, ένα νούμερο που αυξάνεται συνεχώς λόγο της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης. Απαρτίζεται από 10 με 15 άτομα ,που αυξομειώνονται ανά καιρούς, και έχουν ανάγκη και από άλλα χέρια. 

Η Αρωγή δεν δέχεται χρήματα ούτε φάρμακα, ζητάει να διαθέσετε ότι μπορείτε για να βοηθήσετε τους συνανθρώπους μας, που η κρίση τους έφερε σε στάδιο εξαθλίωσης.Τρόφιμα,ρούχα και είδη υγιεινής σε πρώτη βάση, τα οποία γίνονται πακέτα και αποστέλλονται στις οικογένειες. 

Σημεια συλλογης προϊοντων 
  • Φειδιου 5 Ηλιουπολη μετα απο επικοινωνια(μεσω προσωπικου μηνυματος) με Dimitra Malliou ή Κατερινα Τσαμπα 
  • Ολύμπου 37 με Αντιγονιδών,οικία (επικοινωνείτε με προσωπικό μήνυμα με Kelly Apostolidou ή Κατερίνα Τσαμπά) 
  • Mozi καφε Μαρτιου 58 
  • Το Παλιό Σινεμά,Καφέ Αγ.Αθανασιος-Ιωαννου Μεταξα 32 
  • Συγγρού 27 Ινστιτούτο Αισθητικής Bien etre Βάσω Λαλιώτη ,ώρες προσέλευσης 10:00 – 20:00 Δευτέρα έως Παρασκευή 
  • Μακεδονιας 55 Εύοσμος γραφειο ισογειο (επικοινωνείτε με @ Xrusa Koronidou για συννενόηση) 
  • Στρατηγου Γενναδιου 28- Χαριλαου (οικια οποτε επικοινωνια πρωτα με μηνυμα με την κ. Γιώτα Τσούφη) 

Επικοινωνία: «Αρωγή Θεσσαλονίκης» 6947 267416 και 6973 171377 ή https://www.facebook.com/groups/arogithessalonikis/?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου