Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Δημιουργική απασχόληση μαθητών κατά τις θερινές διακοπές στο δήμο Καλαμαριάς

Ο Δήμος Καλαμαριάς, ευαισθητοποιημένος σε θέματα που έχουν σχέση με τη νέα γενιά, αλλά και με σεβασμό στα προβλήματα των συμπολιτών μας, εφαρμόζει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια, πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης μαθητών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων.

Το ίδιο πρόγραμμα προτίθεται να το υλοποιήσει και φέτος με σκοπό να συμβάλλει στην εξυπηρέτηση της εργαζόμενης οικογένειας, δίνοντας χαρά στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά. 

Η εφαρμογή του προγράμματος θα διαρκέσει από Τετάρτη 19.06.13 έως Πέμπτη 08.08.13, καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 07:30 έως 15:30. 

To πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε αίθουσες και στo Γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού σχολείου στη Τάκη Οικονομίδη 52, σε αίθουσες και στo Γυμναστήριο του 11ου Δημοτικού στη Φιλελλήνων 9, στις αίθουσες και στο Γυμναστήριο του 13ου Δημοτικού στη Πλατεία Σκρα και στο 26ο Νηπιαγωγείο στην οδό Κολοτούρου 10. 

Τα έντυπα αιτήσεων θα συμπληρώνονται στο γραφείο Παιδείας του Δήμου Καλαμαριάς, στην πλατεία Σκρα,, από Δευτέρα 27 Μαίου μέχρι την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Μαζί με την αίτηση πρέπει να υποβάλλεται βεβαίωση εργασίας της μητέρας και φωτοαντίγραφο από το βιβλιάριο υγείας του μαθητή-τριας (η πρώτη σελίδα με τα στοιχεία του μαθητή-τριας, και η σελίδα με τα εμβόλια).

Πηγή: cityportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου