Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

2η Ημερίδα Γλυφάδας: «Κατανόηση του Έμβιου Κόσμου που περιβάλλει τον Άνθρωπο»

Οι Σχ. Σύμβουλοι ΠΕ04 Δ΄ Αθήνας Π. Γιαλούρης και Α. Τρικαλίτη, το 4Ο Γεν. Λύκειο Γλυφάδας, η ΠΕΒ (Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων) και το 2οΕΚΦΕ (Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών) Δ΄ΔΔΕ Αθήνας οργανώνουν ημερίδα με με τίτλο:

«ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Γενετική και Μοριακή προσέγγιση. Οφέλη για την καθημερινότητα του πολίτη»

Η θεματολογία της ημερίδας περιλαμβάνει:
«Θαλάσσια Βιοποικιλότητα: απειλές και μέτρα προστασίας», Αντονέλλα Pancucci-Παπαδοπούλου – Διευθύντρια Ερευνών του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας του ΕΛΚΕΘΕ (Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών)
«Άνθρωποι και Φυτά σε ένα Περιβάλλον, από μια διαφορετική γωνία θέασης των πραγμάτων», Ανδρέας Ρούσσης- Επίκουρος Καθηγητής Μοριακής Φυσιολογίας Φυτών του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών
«Διαγονιδιακά και Ενδογονιδιακά Φυτά- ο «Δούρειος Ίππος» της Ανθρωπότητας»,Κοσμάς Χαραλαμπίδης- Επίκουρος Καθηγητής Μοριακής Βιολογίας Ανάπτυξης Φυτών του τμήματος Βιολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών

Στο τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει Στρογγυλή Τράπεζα όπου οι ομιλητές θα συζητήσουν με τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, 11.00-14.15, στο χώρο τηςΑίθουσας Εκδηλώσεων του 4ου ΓΕΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ και ΠΥΘΑΓΟΡΑ στην Άνω Γλυφάδα.

Δείτε:
- Την αφίσα της εκδήλωσης
- Το πρόγραμμα της εκδήλωσης
- Την πρόσκληση της εκδήλωσης
- Έναν χάρτη για την μετάβαση στο χώρο της εκδήλωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου