Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Γίνε και εσύ εικονογράφος!

Εργαστήρι εικονογράφησης με αφορμή τις ιστορίες του Τζάνι Ροντάρι
Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2013, 
6:30-8 μ.μ.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 9-12 ετών με την εικαστικό και εικονογράφο Κωνσταντίνα Καπανίδου

Ελάτε να γνωρίσουμε τις ασυνήθιστες ιστορίες του Τζάνι Ροντάρι για να γίνετε μικροί επαγγελματίες εικονογράφοι! Θα μάθετε να «ξεκοκαλίζετε» μια ιστορία και να ανακαλύπτετε τα στοιχεία που δίνουν ιδέες για εικόνες, θα δημιουργήσετε τους δικούς σας ήρωες για μία από τις ιστορίες του Ροντάρι και στο τέλος θα φύγετε με μια δική σας έγχρωμη ζωγραφιά έτοιμη για να τυπωθεί σε βιβλίο!

Η Κωνσταντίνα Καπανίδου είναι ζωγράφος, εικονογράφος παιδικών βιβλίων και εμψυχώτρια διαδραστικών παιχνιδιών με παιδιά. Διδάσκει τέχνη και δημιουργικό παιχνίδι σε παιδιά από το 2003, ενώ εκθέτει συγχρόνως τη ζωγραφική της δουλειά στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οργανισμοί με τους οποίους έχει συνεργαστεί είναι το Βρετανικό Μουσείο, το Discover Childrens Story Centre, το Welcome Collection του Λονδίνου και η Future Library, οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς, Δημοτικά Σχολεία και ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 παιδιά)

Συνολικό κόστος συμμετοχής και για τις δύο συναντήσεις: 12 ευρώ. 
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, να εξοφληθεί το κόστος συμμετοχής έως και την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 
 Χώρος: ΟΞΥΓΟΝΟ
Διάρκεια: 22-02-2013 Έως 22-02-2013
Ώρα Έναρξης: 18.30
Τιμή Εισόδου 12€ 

Πηγή: ipolistonkosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου