Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ημερίδα για νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία της ΕΛΕΠΑΠ, για την εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, η ΕΛΕΠΑΠ υλοποιεί το έργο με τίτλο: «Ανάπτυξη Επιχειρησιακών και Τεχνολογικών Υποδομών και Υπηρεσιών Τηλεματικής και Τηλεδιάσκεψης για την ενίσχυση της τεχνογνωσίας και των προγραμμάτων αποκατάστασης της ΕΛΕΠΑΠ». Στόχος του έργου είναι να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ψηφιακών υπηρεσιών, το οποίο λειτουργεί «σαν πύλη» τηλεματικής εξυπηρέτησης πολιτών και συνεργαζόμενων προνοιακών φορέων, με στόχο την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών πρόσβασης σε υπηρεσίες αποκατάστασης για παιδιά και οικογένειες σε ολόκληρη την Ελλάδα, χωρίς γεωγραφικό αποκλεισμό.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης, θα διενεργηθεί μία εκδήλωση παρουσίασης του Έργου και διάχυσης των αποτελεσμάτων του, στις 11 Iανουαρίου 2013 και ώρα 12:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων (Κέντρο Τύπου) της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας. (Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, Καλλιθέα, όπισθεν του Παντείου Πανεπιστημίου).

Το Έργο «Ανάπτυξη Επιχειρησιακών και Τεχνολογικών Υποδομών και Υπηρεσιών Τηλεματικής και Τηλεδιάσκεψης για την ενίσχυση της τεχνογνωσίας και των προγραμμάτων αποκατάστασης της ΕΛΕΠΑΠ» υλοποιείται μέσω του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» και χρηματοδοτείται από Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς Πόρους.

Πηγή: eurocharity

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου