Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

4ος Διαγωνισμός «Βραβείου Giorgio Gaber για Νέους»

Ο θεατρικός οργανισμός Teatro Stabile di Grosseto ανακοίνωσε ότι διοργανώνει, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Giorgio Gaber, διαγωνισμό για την απονομή του «Βραβείου Giorgio Gaber για Νέους- Ελευθερία σημαίνει συμμετοχή».

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο κατηγορίες, θέατρο και κινηματογράφο και έχει ελεύθερο θέμα. Στόχος του διαγωνισμού είναι η συνάντηση και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ νέων, που προέρχονται από γεωγραφικά απομακρυσμένες η μία από την άλλη κουλτούρες, έχοντας ως αφετηρία μια σειρά από θεατρικές παραστάσεις και μικρού μήκους ταινίες που θα έχουν μόνοι τους δημιουργήσει.

Ο 4ος Διαγωνισμός για την απονομή του «Βραβείου Giorgio Gaber για Νέους - Ελευθερία σημαίνει συμμετοχή» θα διεξαχθεί από 2 έως 19 Μαΐου 2013 στο ξενοδοχείο “Park Hotel Colle degli Angeli” που βρίσκεται στο Arcidosso , στην επαρχία Γκροσέτο της Τοσκάνης (Ιταλία).

Στον διαγωνισμό θα γίνουν δεκτές μόνον συμμετοχές στην αγγλική ή/και την ιταλική γλώσσα.

Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να υποβάλουν την ειδική φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και η φόρμα συμμετοχής σε αυτόν παρέχονται στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.premiogaber.it.

Στοιχεία επικοινωνίας με τους υπεύθυνους του διαγωνισμού:
Ταχυδρομική δ/νση: Teatro Stabile di Grosseto, Via Sauro 61/63, 58100 Grosseto - ITALY
Τηλέφωνο: (0039) 0564 496997 FAX: (0039) 05641790146
e-mail: segreteria@premiogaber.it

Πηγή: diorismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου