Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Σεμινάριο με θέμα: “Διαγνωστικές τεχνικές στην επιστήμη της συντήρησης Έργων Τέχνης”

Η Β΄ Κατεύθυνση του Διατμηματικού Προγράμματος Mεταπτυχιακών Σπουδών της Πολυτεχνικής Σχολής του Aριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ» οργανώνει Σεμινάριο με θέμα: “Διαγνωστικές τεχνικές στην επιστήμη της συντήρησης Έργων Τέχνης”,το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου 2012 .

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει γενικές εισηγήσεις και ειδικές παρουσιάσεις από διακεκριμένους επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε σύγχρονα θέματα ανάλυσης, με σκοπό τη συντήρηση και αποκατάσταση έργων τέχνης. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν αναπτύσσονται σε τρεις ενότητες: μη-καταστρεπτικές τεχνικές ανάλυσης, καταστρεπτικές τεχνικές ανάλυσης και ψηφιοποίηση αντικειμένων
 
Tο Σεμινάριο είναι ανοικτό σε ελεύθερους επαγγελματίες και υπαλλήλους σχετικών υπηρεσιών και φορέων. Για το λόγο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν δηλώσεις συμμετοχής.

Η συμμετοχή για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν είναι 80 Eυρώ ενώ για τους φοιτητές είναι 40 ευρώ.

Tο Σεμινάριο για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΔΠΜΣ του τρέχοντος Πανεπιστημιακού έτους 2011-12, είναι υποχρεωτικό και δωρεάν.

Θα ακολουθήσει σύντομα αναλυτικό πρόγραμμα των ανακοινώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε να αποτείνεστε στη Γραμματεία του Διατμηματικού Προγράμματος Mεταπτυχιακών Σπουδών:
Νανά Τριανταφυλλίδη και Αναστασία Κοσκινά, Πολυτεχνική Σχολή, Κτίριο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων,
1ος όροφος, Πανεπιστημιούπολη, 54124 Θεσσαλονίκη. http://prosynapo.web.auth.gr/
THΛ.: 2310 995559, 995483 (+fax), e-mail : koskina@arch.auth.gr , striant@auth.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου