Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Κατεβάστε το δέντρο, γυαλίστε τις μπάλες, ξετυλίξτε τις κορδέλες, τσεκάρετε τα φωτάκια, ξεσκονίστε τα τρίγωνα, αγοράστε γαλοπούλα και υλικά για πολλά γλυκά, χαρτί περιτυλίγματος και κάρτες, και ελάτε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) να γιορτάσουμε μαζί τα πιο μαγικά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Σας περιμένουμε με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και γιορτινά εργαστήρια για παιδιά και φυσικά πολλά βιβλία για να κάνετε δώρα σ’ αυτούς που αγαπάτε! Αφήστε μας και την ευχή σας για τον καινούργιο χρόνο στο μεγάλο βιβλίο των ευχών που θα βρείτε στο ισόγειο του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, με γλυκά κεράσματα, γιορτινή διάθεση και πολλές εκπλήξεις!

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου
• στις 11 το πρωί

Εργαστήριο δημιουργικής γραφής για παιδιά από 7 ετών: Φτιάξε τη δική σου χριστουγεννιάτικη ιστορία. Το εργαστήριο συντονίζει η εκπαιδευτικός Άλκηστη Χρονάκη και διαρκεί μία ώρα.

• στις 12:30 το μεσημέρι

Εργαστήριο για παιδιά με γιορτινές κατασκευές. Με τη βοήθεια της νηπιαγωγού Βάσως Κονδύλη θα φτιάξετε τη χριστουγεννιάτικη κάλτσα του Αϊ-Βασίλη γεμάτη δώρα για να την κρεμάσετε στο δέντρο ή στο τζάκι ή για να στολίσετε το δωμάτιό σας.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου
• 11:00 με 13:00

Επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ για τις γιορτινές αγορές σας. Τα παιδιά σας από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι μπορούν να φτιάξουν με τη βοήθεια της νηπιαγωγού Βάσως Κονδύλη πανέμορφα αστέρια που θα φωτίσουν το δωμάτιό τους.


• Η είσοδος είναι ελεύθερη στις εκδηλώσεις με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580. Στην τελευταία δράση (Κυριακή, 23/12) δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής.
• Οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους και να κάνουν τις γιορτινές αγορές τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.
• Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους μαθητές (ηλικίας από 4 ετών) του σχολείου σας για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου