Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Βέροια: Όμορφες, εορταστικές στιγμές στη Δημόσια Βιβλιοθήκη πασπαλισμένες με χρυσόσκονη!

Ελάτε να ακούσετε γιορτινές ιστορίες & παραμύθια, να γίνεται μέλη μιας χορωδίας και να τραγουδήσετε κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, να πάρετε μέρος στο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων και αντικειμένων. Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους. Με ελεύθερη συμμετοχή. Καλές Γιορτές σε όλους!!!

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, 12.00-1.00 το πρωί
Έχετε καλή φωνή; Έχετε χάλια φωνή; Είστε μικρός ή μεγάλος; Δεν έχει σημασία… σας δεχόμαστε όλους… Ελάτε να δοκιμάσετε πώς να είστε μέλη μιας χορωδίας μαθαίνοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Με την διευθύντρια της νεανικής χορωδίας του Ωδείου Φίλιππος Νεφέλη Μπραβάκη. Από 4-94 ετών. Ελεύθερη συμμετοχή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, 11.00-12.00 το πρωί
"Διαβάζοντας παραμύθια... κόκκινη κλωστή δεμένη". Διαβάζουμε και ακούμε παραμύθια για μικρούς και μεγάλους. Υπάλληλοι της Βιβλιοθήκης και αναγνώστες/στριες διαβάζουν χωρίς σειρά και τάξη γιορτινές ιστορίες και παραμύθια που τους αρέσουν… Για παιδιά 4-74 ετών. Είσοδος Ελεύθερη. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, 10.30 - 2.00 το μεσημέρι
Πάρε – δώσε με αγάπη και μουσική!!
Ανταλλακτικό παζάρι με βιβλία, αντικείμενα χρηστικά ή διακοσμητικά, αξεσουάρ, ρούχα, γλυκά. Για την κάθε ανταλλαγή προσφέρουμε 0,50 ευρώ και δίνοντας ένα αντικείμενο έχουμε δικαίωμα να πάρουμε ένα άλλο της αρεσκείας μας. Μπουφές , μουσική και γιορτινή ατμόσφαιρα λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ανοιχτή συμμετοχή - χωρίς προεγγραφή.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, 11.00 – 1.00 το πρωί.
Καλή χρονιά με παιχνίδι και χαρά…
Ελάτε να περάσετε μια μέρα με επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων και δημιουργικότητας. Τα παιχνίδια απευθύνονται σε παιδιά από 2,5-10 ετών. Ελεύθερη συμμετοχή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Με Ελεύθερη Συμμετοχή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας,
Έλλης 8, τηλ. 2331024494

Το πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων υλοποιείται με Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (www.snf.org).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου