Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΟΜΕΡ Θεσσαλονίκης-Επιτραπέζια παιχνίδια

Αγαπητοί/ές,
Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το Παράρτημα της Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης συνεχίζει να στηρίζει και να αναδεικνύει το εκπαιδευτικό έργο των μελών της και τη φετινή σχολική χρονιά. Η Ο.Μ.Ε.Ρ. είναι μία επιστημονική, μη κρατική, παγκόσμια οργάνωση προσχολικής αγωγής, που δραστηριοποιείται σε εβδομήντα χώρες και με τις δραστηριότητές της επιδιώκει τη βελτίωση της αγωγής και εκπαίδευσης των παιδιών προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, αλλά και σε κάθε ενήλικο άτομο που ενδιαφέρεται για την εκπαίδευση και τη φροντίδα των παιδιών αυτής της ηλικίας (www.omep.gr).

Η κ. Μαρία Πετκανοπούλου, συγγραφέας-νηπιαγωγός και μέλος της Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης, θα μοιράζεται μέσω της ιστοσελίδας του Παραρτήματος http://www.omepthess.blogspot.gr τις ιδέες της για δημιουργία επιτραπέζιων παιχνιδιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Θα ήταν τιμή μας να μας στηρίξετε και σε αυτή την προσπάθειά μας, καθώς και να προωθήσετε το παρόν μήνυμα στο προσωπικό σας αρχείο αποδεκτών/ριών.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ο.Μ.Ε.Ρ. Θεσσαλονίκης

Η Πρόεδρος

Βασιλική Πλιόγκου 
Δρ. Επιστημών Αγωγής Α.Π.Θ.
Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών
AMC Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης
 
Πηγή: Ενημερωτικό μήνυμα αλληλογραφίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου